Dinside.no er Dagbladets forbrukernettsted. Carlsen starter redaktørjobben i april.

- Jeg gleder meg som en unge til å starte i Dinside. Dinside har levert god journalistikk og nyttig innhold til norske forbrukere omtrent like lenge som vi har brukt internett til å orientere oss om verden. Vi skal fortsette å være nettsiden som gir kravstore forbrukere de beste rådene. Vi skal også tørre å utfordre oss selv på hvilke saker vi velger å satse på, sier Carlsen i en pressemelding.

Carlsen startet i Drammens Tidende som utviklingsredaktør for ett år siden. Før dette jobbet han blant annet i Egmont Publishing, der han var med å starte Klikk.no. Han kjenner derfor  godt til  forbrukerjournalistikk fra dette arbeidet.

- Jeg kan garantere at Dinside alltid vil ha leserens behov som utgangspunkt for alle veivalg vi gjør i redaksjonen.

- De tre månedene har vi femdoblet trafikken fra Facebook med systematisk arbeid.  Sist uke ble dinside.no lest av 1.2 millioner brukere, sier Jan Thoresen, konstituert redaktør for dinside.no og digital redaktør for nettstedene i Aller Media.

- Vi ser at det faglige nivået vi har treffer for Dinside.nos lesere. Nå skal vi løfte kvaliteten på nettjournalistikken enda et hakk, samtidig som vi skal fornye og tilpasse oss en virkelighet der vi skal nå yngre lesere via mobilen og Facebook. Da trenger vi de beste folka.

- Andreas Carlsen brenner for forbrukerjournalistikken og vet hva som skal til for å løfte nettstedet videre. Nå skal Carlsen sammen med resten av redaksjonen sikre at dinside.no tar posisjonen som et av Norges ledende forbrukernettsteder.