NewsLab har ansatt Mikael Lunde og Olav Brekke Mathisen. Lunde har blant annet ansvaret for Natgeobloggen.no, som i fjor ble kåret til Årets Content Marketing-blogg i Norge. Han har bakgrunn som journalist blant annet i Dagbladet og har en mastergrad i medievitenskap fra UiO.

 NewsLab tilbyr virksomheter rådgiving, utvikling, produksjon og distribusjon av content marketing. 

- Mikael har den gode evnen til å forstå komplekse problemstillinger og gjøre dem om til kvalitetsinnhold sju dager i uka. Arbeidet han gjør på NatGeobloggen.no er innholdsmarkedsføring på sitt aller beste, og vi ser frem til at flere av våre kunder skal få nyte godt av hans evner, sier daglig leder Lars Eide i en pressemelding.

 Olav Brekke Mathisen er hentet fra VG der han blant annet har jobbet med sosiale medier-prosjektet Tl;dr. I tillegg har han fartstid fra featurejournalistikk i VG Helg, samt NRKs «Trygdekontoret». I disse dager er han aktuell med den bestselgende boken «Den jævla naboen». 

- Olavs evne til å tenke utenfor boksen og komme opp med de enkleste og derfor de beste ideene kommer mange av våre kunder til å sette pris på de neste åra. Dessuten er han usedvanlig god på små flater og har en penn du blir glad av å lese. Ønsker du en godt fortalt historie, er Olav mannen du vil ha med på laget, sier Eide. 

Les også: Tidligere Dagblad-journalister satser på content marketing

Les også: Medieprofiler gir gass med nytt medieselskap