Annette Haga har drevet bloggen Nettenestea siden 2008, og har i mange år vært en av Norges største bloggere. Bloggen har ligget under Bonnier Medias digitale og kommersielle motesatsing, Stylista.no, siden starten av 2013.

Nå tar Haga en pause fra bloggen, og blir moteansvarlig på Stylista.no. Hun kommer til å skrive kommersielt innhold, jobbe med grafisk design og være et ansikt utad for Stylista.no.

 - Annette Haga er utrolig profesjonell, og har gjennom å bygge opp en av Norges største moteblogger vist det gang på gang. Hun har skapt et varemerke i markedet, og er en ressurs vi trenger hos oss, sier Influencer-ansvarlig i Bonnier Media, Kaja Brændengen, til Kampanje. 

Som moteansvarlig skal Haga skirve kommersielle artikler, lage video for StylistaTV, og være Stylista.nos ansikt utad. 

- Hun er en sterk influencer som vi kan lære mye av og som kommer til å tilføre mye til Stylista som brand. Vi er veldig glade for at Annette vil være en del av teamet hos oss, sier Brændengen.

- Det har vært utrolig gøy og lærerikt for meg å være en del av blogg-Norge sin utvikling siden 2008, men nå er jeg klar for nye utfordringer. Jeg er også veldig takknemlig for samarbeidet jeg har hatt med Bonnier de siste årene, og kunne ikke håpet på en bedre arbeidsplass, sier Annette Haga.

- Den nye stillingen min i Stylista.no er både spennende og relevant for meg, med tanke på min erfaring og utdannelse innenfor medier og kommunikasjon. Jeg gleder meg veldig til en ny og spennende hverdag! Bonnier satser stort på nett og har mange spennendende planer for 2016 som jeg ser frem til å ta del i.