Grete Christine Kruse er ansatt som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Nordea. I Nordea Norge får hun ansvaret for kommunikasjon i Retail, som er avdeling for personmarkedet og mellomstore bedriftskunder, forteller storbanken i en pressemelding.

- Kommunikasjon spiller en viktig rolle i den enorme endringen hele bank- og finansnæringen står overfor. Jeg ser frem til å jobbe i et miljø preget av entusiasme og stort engasjement for nye løsninger og gleder meg til å bistå med å løse utfordrende og komplekse kommunikasjonsoppgaver, sier Grete Christine Kruse.

Kruse har de siste åtte årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver i byråene WergelandApenes og Burson-Marsteller.

- Vi er veldig glade for at Grete begynner hos oss. Hun har solid erfaring med kommunikasjonsarbeid fra store offentlige holdningskampanjer, og hos oss får hun ansvaret for helheten i kommunikasjonen ut mot personmarkedet. Grete er god til å utvikle og gjennomføre nye ideer og vil være en viktig medarbeider i arbeidet med å implementere ny strategi, sier kommunikasjonsdirektør Unni Strømstad i Nordea.

Samtidig som Grete Kruse begynner i Nordea, er også Christian Steffensen på plass som pressesjef i banken. Han kommer fra stillingen som næringslivsreporter i TV 2.