Christian Kamhaug slutter i Gambit H+K etter tre år. Han blir ny kommunikasjonssjef Lindorff Group. Kamhaug får blant annet ansvaret for å videreutvikle konsernets digitale kanaler.

Kamhaug har vært rådgiver og fagleder for digital kommunikasjon i Gambit siden sommeren 2012. Før det var han 13 år i SAS-konsernet, sist som sosiale medier-sjef ved hovedkontoret i Stockholm.

- Christian hadde det vi trengte i denne rollen. Ikke minst har vi bruk for Christians erfaring med å jobbe over landegrensene når vi nå skal bygge en slagkraftig kommunikasjonsfunksjon i hele vår virksomhet i Europa, sier Rune Kibsgaard Sjøhelle, Konserndirektør for marked og kommunikasjon i Lindorff Group i en pressemelding.

Kamhaug har jobbet med både bank og forsikringskunder i Gambit, men han innrømmer at inkasso er nytt for ham.

- For en økonom som meg er dette spennende saker. Husholdningers og bedrifters gjeld, og betalingsproblemer gir tydelige signaler på den makroøkonomiske situasjonen både i ulike deler av landet, og i Europa, sier Kamhaug i meldingen.

Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen information management, og har gjennom hele karrieren jobbet med digitalt salg og kommunikasjon. Dette tar han videre med seg inn i Lindorff når han nå skal se over konsernets digitale og sosiale kommunikasjon både internt og eksternt.

Les også: Kamhaug flyr fra SAS