Stjørdalingen Frank Cadamarteri ble mandag konstituert som ansvarlig redaktør i Stjørdalens Blad og Malvik-Bladet av styret. Rett før jul ble det kjent at Kjell Ivar Myhr gir seg som redaktør for avisene. Han var i en årrekke journalist i Dagbladet.

Cadamarteri, som kommer fra Adresseavisen, starter i jobben 11. januar.

- Jeg er kjempespent og jeg gleder meg til å begynne. Jeg er ydmyk, for det er mange dyktige folk både i Stjørdalens Blad og Malvik-Bladet. Det er de som jobber der nå som er tettest på det som skjer. Samtidig håper jeg at jeg kan bidra med mitt også. Jeg har forhåpentligvis et annet syn og perspektiv på ting, sier Cadamarteri til Stjørdalens Blad.

41-åringen er konstituert fram til en ny ansvarlig redaktør og daglig leder er på plass.

Adresseavisen, som er eid av Polaris Media, kjøpte Stjørdalens Blad, Malvik-Bladet og Opdalingen fra Amedia i 2015.