Discovery har altså valgt Mads Yngve Storvik som sin OL-sjef.  Det kommer frem i en melding i dag. Storvik har blant annet flere års erfaring fra NRK Sporten, hvor han jobbet med fotball-VM, Tippeligaen, ski-VM og flere olympiske leker.

Mads Yngve Storvik kommer sist fra jobben som konsernsjef i Tun Media og sjefredaktør i Nationen. Han får tittelen prosjektleder OL, nestleder sport, og vil rapportere til sportsdirektør Jan-Erik Aalbu.

- Det er deilig å få på plass en så erfaren mann som Mads. Vi har fire OL foran oss, det første i Sør-Korea allerede vinteren 2018, så Mads vil nok få dagene til å gå når han kommer på plass. Bakgrunnen hans er perfekt for jobben, og i tillegg er han en meget hyggelig fyr, så dette er en gledens dag for oss i Discovery, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i TVNorge og Discovery Networks, i meldingen.

Storvik sier han går til de nye oppgavene med en viss dose ydmykhet.

- Å få være med på Discoverys storstilte satsing på sport er bare en drøm som blir virkelighet. Samtidig går jeg til verket med en stor dose ydmykhet overfor det TV 2 og NRK har gjort for det norske folk tidligere. Dette kommer garantert til å bli veldig moro, og med Discoverys muskler skal vi klare å være minst like gode som våre forgjengere, lover Storvik.

Før Storvik kom til Tun Media og Nationen var han 11 år i NRK. I 2008 søkte han seg ut av tv-bransjen og gikk over til Posten Norge som informasjonsdirektør, hvor han jobbet fram til 2014.

Det var i juni i fjor at det ble kjent at Discovery Communications hadde kjøpt alle OL-rettighetene fra 2018 til 2024.

Les også: TVNorge-eier kjøper OL-rettigheter

Til Nationen sier styreleder Johnny Ødegård at Storvik har vært en digital drivkraft i avisen.

- Mads har vært en svært viktig drivkraft i arbeidet med å forberede selskapet for en digital framtid. Vi ville gjerne hatt han med videre, men har respekt for at han søker nye utfordringer, sier Ødegård til Nationen.

I Tun Media og Nationen blir økonomidirektør Lise Vedde-Fjærestad konstituert som administrerende direktør, mens nyhetsredaktør Rino Andersen blir konstituert som sjefredaktør.

Storvik fratrer i Nationen 1. februar og tiltrer den nye jobben i løpet av våren.