I en melding heter det at Andre Melchior Larssen (41) forlater Stortinget og jobben som kommunikasjonssjef for Fremskrittspartiet for å begynne å jobbe hos Rud-Pedersen.

- Jeg er stolt og takknemlig for reisen jeg har vært med på i Fremskrittspartiet. Det å lage og gjennomføre en kommunikasjonsstrategi for et parti som har gått fra 40 år i opposisjon til posisjon har vært krevende men også veldig lærerikt, sier Larssen.

I FrP Larssen har de siste 2,5 årene innehatt jobben som kommunikasjonssjef, men har før det også hatt andre oppgaver i partiet. I Rud-Pedersen håper Larssen å kunne bidra til at selskapet vokser ytterligere.

- Noe av det som tiltalte meg mest med Rud-Pedersen er at det fortsatt er et lite selskap i vekst. Jeg vil være med på å skape noe med dette selskapet samtidig som jeg er veldig tilfreds med at kvalitet og kompetanse står i høysete, sier han.

Larssen er utdannet diplomøkonom i IT-økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI.