Suburbia Reklamebyrå lanserer content marketing-byrået Story by Suburbia. Selskapet skal ledes av Terje Johansen, tidligere redaktør i Aller Media.

- Vi har alltid jobbet med innholdsmarkedsføring, men nå kan vi tilby en kontinuerlig strøm av relevant kvalitetsinnhold til en kostnad som er bedre avstemt med de digitale flatenes forretningsmessige betydning. Terjes store nettverk og bakgrunn fra redaksjonelle medier gir kundene tilgang til journalister, redaktører, fotografer og filmfolk som har kompetanse innenfor kundenes stoffområder, og som evner å skape innhold som fenger, sier Suburbia-sjef Jarl André Vethe i en pressemelding.

Terje Johansen sluttet som ansvarlig redaktør for nisjenettstedene til Aller Media i vår.  Han har vært redaksjonell leder fra blant annet Dagbladet.no, Scandinavia Online, Propaganda, DinSide, KK.no, Seher, Topp.no, Lommelegen, ITAvisen og Digi.

Story by Suburbia vil sikte seg inn mot kjeder og varehandel. Terje Johansen tror ikke det er noen fare for overetablering i markedet for content marketing.

- Dette er et område som står foran en stor vekst. Det vil nok bli en avskalling, men de som leverer verdi for kunden vil vokse. Jeg er overbevist om at vi har det som skal til for å være vinnerne i dette markedet, sier Johansen.