- Vi har lagt bak oss et veldig sterkt første halvår, og fortsetter å vinne nye kunder. Dermed er vi så heldige at vi har muligheten til å rekruttere nye flinke folk. Denne gjengen representerer masse talent, og skal bidra til å løfte oss og kundene videre, sier administrerende direktør i Starcom, Peder Mittet, til Kampanje.

Starcom-sjefen sier byrået «har vokst med 17 medarbeidere i år», mens nummer to-byrået Zenith har blitt tre nye. Totalt så jobber det nå 82 mennesker i hele Vivaki i Norge.

- Har det vært mye utskiftning av ansatte også?

- Vi har vokst over flere år og med kvalitet, fordi vi bygger rundt en stamme av folk som har jobbet sammen i mange år. Så ikke så mye utskifting, nei. Jeg tror vi er blant de byråene i Norge med lavest turnover og gjengen som startet Starcom er fortsatt i sentrale roller. Samtidig er det naturlig med noe utskifting årlig i et prestasjonsmiljø som vårt, sier Mittet.

Tidligere i høst ble det kjent at Starcom tok over Telenor Norge som kunde og allerede da varslet Peder Mittet at man «måtte snu seg rundt».  

Les også: Telenor splitter mediemillionene

- Veksten skyldes først og fremst at vi får mer å gjøre for våre egne kunder, men det er klart at når Telenor kommer on board krever det noe ekstra. Her bygger vi et fjerde kundeteam i Starcom, som skal ledes av Agnar Aldridge som er rekruttert internt, sier han.

Tapper fra Omnicom
Flere av de nye menneskene som nå begynner i Starcom kommer fra Omnicom og deres performance-byrå Resolution Media.

Patric Ligner som blir sjef for det programmatiske i Starcom, har tidligere jobbet i Resolution Media hvor han har vært med å bygge opp og drifte den programmatiske løsningen til Omnicom i Norge, mens Maren Hansen er ansatt som performance manager etter å ha jobbet cirka tre år med søk blant annet som ansvarlig for søkeavdelingen i Resolution Media.

Også Raymond Hanselien kommer fra Omnicom.

De øvrige nyansettelsene er Thomas Bjerkeli skal jobbe med annonseoptimalisering, Jakob Aspelin, Thea Jakobsen,  Julie Ellingsen og Astrid Matteson.