Catharina Munthe kommer fra stillingen som storbypolitisk rådgiver for Høyres stortingsgruppe. I 2013 ble hun ansatt som politisk rådgiver for kulturministeren, hvor hun hovedsakelig arbeidet med idrett, frivillighet og spillpolitikk.

- Catharina Munthe har solid erfaring fra alle nivåer i politikken og er en etterspurt rådgiver både i næringsliv, organisasjonsliv og det offentlige. Vi er svært fornøyde med å ha henne om bord, sier partner i Corporate Communications, Ben Holan.

Mats Ektvedt har journalist- og produsenterfaring og har jobbet 12 år i TV 2, som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og «Dokument 2». I 2010 startet han et eget produksjonsselskap og har utviklet og produsert for norske tv-kanaler, samt utviklet video-konsepter og mobil-applikasjoner for bedrifter og organisasjoner.

- Mats Ektvedt sin kombinasjon av journalistikk og erfaring fra tunge tv-produksjoner gjør han til en unik rådgiver. Vi har store forventninger til hva vi kan få til sammen for kundene våre, spesielt innen lederkommunikasjon og bruk av nye medier, som er to av områdene Mats styrker oss på, sier en annen partner i Corporate Communications, Maria Melfald Tveten.

Ektvedt selv kaller Corporate Communications «et solid byrå med høy integritet».

- De er profesjonelle og dyktige og ikke minst hyggelige folk, sier samarbeidspartner Mats Ektvedt.