Det nye byrået Content House øker bemanningen og ansetter to nye medearbeidere. Den ene er P4-profilenVictoria Bryde, som siden 2011 har vært en del av programlederteamet i P4s Radiofrokost.

Hun har bakgrunn som programleder og produsent fra søsterkanalene P5 Hits og NRJ, og har vært ansvarlig for underholdningsnyhetene i flere sendeflater. Hun har jobbet flere år som reporter og vikarierende vaktsjef for Se og Hørs nettsider seoghoer.no, samt som sportsreporter i TV 2. Hun har tidligere kommentert Oscar-utdelingen for TV3 og har i år vært å se på tv-skjermen som deltager i MasterChef.

Nå melder hun overgang fra P4 til Content House, hvor hun går inn i stillingen som prosjektredaktør for kjendis- og aktualitetssegmentet.

- Jeg ser frem til å hvile snakketøyet litt når jeg nå vender tilbake til min første store kjærlighet innen journalistikken og tar pennen fatt igjen. Jeg er imponert over hva Content House har fått til på kort tid, og gleder meg til å bli en del av deres lederteam, sier Victoria Bryde i en melding.

Inn på laget kommer også Gry Hartvigsen, som blir prosjektredaktør for kvinnesegmentet. Hun skrevet for flere magasiner, deriblant Henne, KK, Kamille, Foreldre og Barn og Norsk Ukeblad.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Blir prosjektredaktør: Gry Hartvigsen er blitt ansatt i Content House.

- Det er jakten på de gode og nære historiene som motiverer meg. Nå gleder jeg meg til å gå inn i en ny rolle som prosjektredaktør i Content House, der spennende utfordringer venter, sier Hartvigsen.

Content House har på kort tid knyttet til seg et stort antall journalister og fotografer.

- Vi er svært glade for å kunne ønske to dyktige og allsidige reportere velkommen på laget. Med Victoria og Gry styrker Content House seg ytterligere. Sammen skal vi skape de aller beste historiene for våre kunder, sier daglig leder i Content House, Elisabeth Halmø.  

Tidligere i år kunne Kampanje melde at nystartede Content House var blant aktørene som hadde sikret seg avtaler om levering av innhold til Egmont Publishing, Norges største ukebladutgiver. Det skjedde samtidig med at Egmont nedbemannet og kvittet seg med en rekke journalister. Content House leverer i dag redaksjonelt stoff til blant annet Egmont-bladene Kamille, ShapeUp, Foreldre og Barn, Her og Nå, Hjemmet og Norsk Ukeblad. 

Les mer: Content-byråer erstatter Egmont-journalister

Les mer: Sa opp journalister - kjøper content-byråer