Celine Sagenes blir ny kreativ leder i Involve Advertising.

- Det var et helt naturlig valg. Celine har jobbet hos oss i flere år allerede, og er en allsidig AD og designer med teft for det som skjer og med en stødig estetisk sans. Samtidig er hun en inkluderende teamworker som bidrar til å heve kvaliteten på det vi gjør, sier Kjetil Væhle, daglig leder i byrået.

Sagenes har erfaring både fra eventbransjen hos Gyro og reklamebyrået Spilberg før hun havnet i Involve i 2010.

- Når markeder og behov endrer seg i lynfart, er det en stor fordel å jobbe i et tverrfaglig miljø med alle disipliner in-house, sier Sagenes.

- Det gir oss rask tilgang til ekspertise innen PR, design, sosiale medier, sisteledd som vi kan dra tidlig inn i prosessen. Slik kan vi ta vare på det meste av kundenes kommunikasjonsbehov på ett sted.