Christian Steffensen er ferdig i TV 2 etter åtte år som næringslivsreporter i kanalens nyhetsredaksjon. Han blir nå pressesjef i Nordea.

- Nordea er en viktig institusjon i Norge og i Norden, og dette er en kjempespennende stilling. Banknæringen er i voldsom utvikling med digitalisering og forenklinger, og jeg gleder meg veldig til å få være med på å forvalte omdømmet og merkevaren til landets nest største bank, sier Steffensen. 
 
Han får nå ansvaret for all mediekontakt i Nordea Norge. 

Vurderte flere kandidater
- Vi hadde flere kandidater i prosessen, men fant at Christians bakgrunn var helt riktig for oss og at han er en person som vi være en super ressurs i teamet vårt, sier kommunikasjonsdirektør i Nordea, Unni Strømstad, til Kampanje.

- Han har solid erfaring fra media og kommunikasjon, og kjenner bank- og finansbransjen godt.  eg er helt sikkert på at Christian kan tilføre oss mye med sin bakgrunn og kompetanse, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra tv-nyheter til PR:  Christian Steffensen får nå ansvaret for Nordeas kontakt med mediene.

Steffensen har bakgrunn som reporter i TV 2 og i NRK Dagsrevyen, og har også jobbet i Nettavisen og DinSide.no. Han har bachelorgrad i Communications fra University of Newcastle, samt en mastergrad i Management fra Handelshøyskolen BI. Steffensen begynner i Nordea etter nyttår.

Det er sju personer  i Nordea Norge som jobber med PR- og internkommunikasjon.