I en melding fra kommunikasjonsbyrået Nucleus heter det at byrået vokser. De har startet høsten med tre nyansettelser.

- Vi har en sterkt økende oppdragsmengde. Vi har vært opptatt av å finne ambisiøse og engasjerte kommunikasjonstalenter som kan gå rett inn og tilføre kundene både kompetanse og kapasitet, sier administrerende direktør Øyvind Løland.

Ida Marie Nygård kommer fra kommunikasjonsbyrået NOR PR i Bergen hvor hun har jobbet med strategiarbeid, rådgivning og PR- og mediekontakt for kunder i en rekke sektorer. Anette Jamtvedt kommer fra Navigator Kommunikasjon og tar med seg erfaring fra både medie- og PR-bransjen. Vegard Haugen kommer til Nucleus fra mediehuset Tek.no, hvor han har jobbet som teknologijournalist de siste åtte årene.

Les også: Nucleus slo egen pers

Nucleus teller nå 23 ansatte.