Med ansettelsen av Kristin Welle-Strand (33) som ny kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge, er ledergruppen til Anita Krohn Traaseth komplett.

- Jeg har fått Norges mest spennende kommunikasjonsstilling. Det er mange utfordringer og muligheter som jeg ser fram til å ta fatt på sammen med et sterkt kommunikasjonsteam, sier Welle-Strand i en melding.

Welle-Strand har jobbet i Innovasjon Norge i mer enn fem år, både i Norge og i Kina, og har tidligere jobbet i Gambit som rådgiver og som journalist i VG.

Nå går hun inn i toppledergruppen og får et globalt ansvar for å lede og utvikle kommunikasjonsarbeidet til Innovasjon Norge etter at hun de siste tre årene har hatt en sentral rolle i kommunikasjonsavdelingen i Oslo.

- Kristin Welle-Strand har det siste året, som har vært svært krevende, demonstrert at hun er den lederkapasiteten selskapet vårt trenger fremover på kommunikasjonsområdet. Hun er et stort kommunikasjonsfaglig talent, godt likt blant sine egne og har en imponerende leveranseevne. Jeg er sikker på at med Kristin i spissen, så skal vi i Innovasjon Norge komme på det nivået vi har behov for fremover kommunikasjonsmessig, sier Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

Kristin Welle-Strand tar dermed over jobben til tidligere kommunikasjonsdirektør Elisabeth Morthen  som sluttet i Innovasjon Norge etter et knapt år.

Les også: Slutter som Innovasjon Norge-direktør

Innovasjon Norge skriver videre i meldingen at «interessen for næringsutvikling, innovasjon og gründerskap er økende i Norge» og at Innovasjon Norge daglig opplever «etterspørsel etter fakta, tall og intervjuer fra nasjonale og lokale medier, samfunnsaktører og publikum generelt».

- Det er alltid rom for forbedringer, og vi skal strekke oss for ytterligere å vise fram hvem Innovasjon Norge er og hva vårt oppdrag går ut på. Kommunikasjonsavdelingen i Innovasjon Norge skal være nytenkende, fremoverlente og utfordre det etablerte, og ikke minst være transparente og åpne i vårt arbeid. Det digitale rommet åpner opp for mange spennende og nye muligheter som vi skal jobbe mer med framover, sier Welle-Strand.