Tom Staavi (47) slutter i VG og går til organisasjonen Finans Norge, hvor den profilerte VG-kommentatoren blir informasjonsdirektør.

- Vi ønsker å bli enda mer synlige i samfunnsdebatten. Staavi er anerkjent for både sin store kunnskap innen økonomi og for sin gode formidlingsevne. Finansnæringen kommer til å ha en avgjørende rolle i den omstillingen Norge står foran. Vi er derfor svært glade for å kunne styrke oss med en viktig stemme som Tom Staavis, sier administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge i en pressemelding.

Tom Staavi var sentral i utgivelsen av Dine Penger fra 1991 til 2013, og blant annet ansvarlig redaktør i magasinet i mange år. I 2013 ble Per Valebrokk  administrerende direktør og ansvarlig redaktør da Dine Penger og E24 fusjonerte. Siden da har han vært økonomikommentator i VG. Staavi er utdannet diplomøkonom fra BI, og kommer fra Bærum.

Les også:  Staavi: - Ti prosent er digitale abonnenter