Microsoft Norge har ansatt Stein Vegusdal som ny digital markedssjef. Vegusdal fra rollen som web- og digitalsjef i IKEA Norge.

- Jeg har fulgt Microsoft lenge og synes de har hatt en veldig spennende utvikling den siste tiden. Ny teknologi, åpne plattformer og et tydelig fokus på brukernes behov gir et glimrende utgangpunkt for god digital dialog med kundene. Jeg gleder meg derfor veldig til å være med på Microsofts digitale reise, sier Stein Vegusdal i en melding.

Vegusdal har tidligere arbeidet som digitalrådgiver i Isobar, og før det var han digitalansvarlig i Sony Music Entertainment. Han har dessuten mange års erfaring som journalist fra blant annet VG, hvor han var del av gruppen som startet opp VG.no.

- Vegusdal har høy kompetanse og svært solid erfaring med kommunikasjon og merkevarebygging i digitale kanaler.  Digital markedsføring er svært viktig for Microsoft, og for å lykkes må vi forstå hvordan ny teknologi og endrede brukervaner påvirker kommunikasjonen. Stein vil derfor med sin bakgrunn spille en sentral og verdifull rolle i vår videre digitale utvikling, sier Ingjerd Blekeli Spiten, viseadministrerende direktør i Microsoft Norge.  

Vegusdal begynner i Microsoft 1. oktober.