I fjor ble E24 Dine Pengers kundesjef Hanne Pedersen kåret til Årets Medieselger. Nå forlater hun nettstedet for å bli Account Executive i Microsoft Advertising i Norge.

Les også: Hun er årets medieselger

- Produktporteføljen jeg skal selge, tar utgangspunkt i kundens behov, og i Microsoft er skillet mellom tradisjonelt annonsesalg og det programmatiske salget allerede visket bort. Med det raske skiftet vi ser i retning programmatic i bransjen i dag, er jeg sikker på at jeg er i et selskap som er godt rustet for fremtiden, sier Pedersen i en melding.

Hanne Pedersen har også erfaring fra Hjemmet Mortensen og IDG i Sverige.

- Vi er stolt over at Hanne Pedersen nå er en del av et sterkt salgsteam i Microsoft. Hanne er en svært dyktig og erfaren medieselger som vil bringe solid bransje- og kundeinnsikt til Microsoft, sier salgsdirektør Torje Carlsson.

Hun har allerede startet i sin nye jobb.