Nils Sejersted slutter som assisterende salgsdirektør i P4 til sommeren. Han slutter etter hele 16 år i kanalen til fordel for en nyopprettet stilling i mediebyrået Mood Commnucation.

- Det har vært 16 fantastiske år i P4 hvor jeg har vært heldig å få solid erfaring innen en rekke områder. Det var imidlertid ikke vanskelig å takke ja til denne muligheten når forespørselen kom, sier Nils Sejersted til Kampanje.

Mood Communication er et relativt lite mediebyrå som teller åtte ansatte og jobber med kunder som One Call, Plantasjen, Fjordkraft, Comfort og Skandiabanken.

- Mood Communication er i mine øyne et veldig spennende mediebyrå, med spisskompetanse på de fleste områder, god strategisk og analytisk forståelse, evne til å tilpasse seg en medieverden i endring og ikke minst er de en gjeng med veldig fine folk. Det er et forholdsvis lite mediebyrå som har bevart «gründer»-ånden og som er genuint opptatt av å skape resultater og salg for kundene sine. Nå skal vi ta byrået videre og det kommer til å bli utrolig spennende, sier den nyansatte byrålederen i Mood Communication.

Mood Communcation ble startet i 2007 av Henning Sæter og Peter Von Hedenberg som brøt ut fra OMD og startet opp for seg selv.  I 2014 omsatte byrået for 265 millioner. Det var litt ned sammenlignet med 2013 da tilsvarende omsetning var på  275 millioner kroner-

Sæter og Hedenberg sier Mood har vært en spennende å reise, men at man nå vil satse mer.

- Vi har drevet Mood siden 2007 og det har vært en utrolig spennende reise. Ikke mange trodde på oss når vi brøt ut fra OMD for å starte opp for oss selv, men byrået har vokst jevnt hele veien, har i dag en solid kundebase og vi merker økende interesse fra flere kunder. Nå ønsker vi å ta byrået noen steg videre og gjennom ansettelsen av Nils Sejersted har vi skaffet oss den kompetansen vi mener skal til for å lykkes i årene fremover, sier styreleder, partner og rådgiver, Henning Sæter.

Byrået vil i tiden fremover ansette flere personer og øke fokuset mot nye kunder.

- Med sin brede mediekompetanse, solide ledererfaring og gode strategiske hode, er vi veldig stolte over å få Nils Sejersted inn som leder av Mood. Nå skal vi sammen forsterke rådgivningen for våre etablerte kunder og skape ny vekst for byrået, sier den andre eieren, Petter von Hedenberg.

Nils Sejersted starter i Mood Communication 1. juni.