Egmont Publishing (tidligere Hjemmet Mortensen) omtaler «Kvinneguiden som Norges største nettsted for kvinner». På selveste Kvinnedagen 8. mars får nettstedet ny redaktør, Susanne Kaluza.

- Susanne Kaluza løftet i fjor med pur viljekraft opp kvinners rett til selvbestemt abort, og fikk regjeringen til å snu i saken om reservasjonsrett. Derfor er det litt symbolsk at nettopp Susanne Kaluza nå blir redaktør for Kvinneguiden.no, Norges største nettsted for Kvinner, og at hun tiltrer på den internasjonale kvinnedagen 8.mars, forteller Tore Andre Godager, digital direktør i Egmont Publishing, i en pressemelding.

Den nye redaktøren varsler at nettstedet skrur opp ambisjonene.

- Jeg er veldig glad for at Egmont Publishing fortsatt vil bygge Kvinneguiden til å bli enda tydeligere, sterkere og mer relevant for dagens kvinner. Kvinneguiden skal vokse enda mer fremover og bli Norges viktigste digitale forum og nettsted for kvinner. Kvinneguiden skal være venninnen du går til når det er noe du lurer på, hun som heier på deg, men samtidig også utfordrer deg og setter deg på nye tanker, sier Kaluza.

Egmont har tro på sin nye redaktør.

- Kvinneguiden er en av våre viktigste nettsider, og jeg ser nå frem til at den vokser videre med Susanne, som har vist seg som en sterk og klar stemme med stor vilje, og evne til å løfte frem viktige saker på agendaen i Norge, forteller Godager.