Ester Conings er ansatt som leder for Content & Creative-teamet i Starcom. Der leder hun et team som nå teller åtte medarbeidere, og som har bakgrunn fra blant annet journalistikk og PR, event, mediesalg og digital produksjon.

Conings har over 15 års erfaring fra reklamebransjen lokalt og internasjonalt, og har jobbet som konsulent og prosjektleder i blant annet DDB, Ludens, Kitchen og BBDO. Hun er master i Audiovisual Arts og Marketing&Advertising, og gjennomførte i fjor en Executive MBA.

- Content & Creative er fellesbetegnelsen på vår satsing innen sosiale medier, merkeopplevelser og digitalt innhold koblet til nye distribusjonsformer. Teamet er en herlig blanding av kreative sjeler med ulik bakgrunn, som jobber med kreativitet fra vårt ståsted som mediebyrå og i tett samspill med mediehusene. Det er bevisst ikke et adskilt selskap eller avdeling - de jobber som en integrert del av kundeteamene, sier Peder Mittet, administrerende direktør i Starcom, i en pressemelding.

 Conings ble først kjent med Starcom da hun jobbet i DDB med en kampanje for WWF og Earth Hour.

- Vi fant tonen og prosjektet førte til at flere enn 2 millioner nordmenn slukket lyset for klimasaken. Det ga mersmak. Starcom var blant dem som først tok sosiale medier og innholdsmarkedsføring på alvor. Mens andre ventet, tok Starcom fart og satset, og det sier i grunn ganske mye om den gjengen her. Da Peder hørte fra seg, var jeg derfor ikke sein om å slå til, sier Conings.