PR-byrået Iteo, med den danske IT-milliardæren Ib Kunøe på eiersiden og gründer Andreas Thue i spissen, har ansatt to nye rådgivere. Fredrik Olimb kommer fra PR-operatørene, hvor han bisto flere av byråets kunder som rådgiver, prosjektleder og innholdsprodusent. I Iteo skal han primært jobbe med byråets forbrukerkunder under oppsyn av Tina Tharaldsen. Olimb har utdannelsen sin fra Handelshøyskolen BI.

- I en ansettelsesprosess var Fredrik den som viste seg å være den beste kandidaten til jobben. Han ble rangert over 251 andre og vi føler oss trygge på at vi har tatt riktig valg. Fredrik har allerede bevist at han er dyktig på å skape resultater for sine kunder på tvers av både tradisjonelle og digitale kanaler. Han er svært kreativ, er ambisiøs og har mye erfaring, tross sin unge alder, sier Tina Tharaldsen i en pressemelding.

Varg Aamo kommer fra jobben som journalist i Tek.no, hvor han dekket teknologisektoren. Aamo går inn på b2b-teamet til Iteo, og vil rapportere til teamleder Brit Ingvild Holmem.

- Det jeg gjør best er å hjelpe folk å forstå. Det kan være ved å få vanskelige budskap til å bli mer forståelige for flere, enten med tekst, bilder eller figurer. De siste årene har jeg gjort dette med alt fra kryptiske tekniske begreper til finansrapporter, og som en del av Iteo ser jeg frem til å hjelpe kundene å formidle det de trenger på riktig måte. Og, ikke minst, å nå ut til menneskene som vil ha mest nytte av å høre fra dem, sier Aamo.

Iteo teller nå tolv hoder, og er en fullservice markedskommunikasjonstilbyder med spisskompetanse på digitale flater. Iteo Consulting og Iteo Digital bistår oppdragsgivere som Dell, Intel, DNV GL, Panasonic, Emirates og SAP.

- Iteo har de seneste årene endret veien til markedet og styrket satsningen på innholdsmarkedsføring med særlig fokus på digitale spredningskanaler. Begge de nye kommer med en erfaring og kunnskap særlig tilpasset dette. I tillegg har 2014 vært preget av mange gode nyheter i forhold til salg, samtidig som Iteo evnet å beholde alle nøkkelkunder som stadig legger mer av sine markedsmidler i innholdsmarkedsføring, skriver daglig leder Andreas Thue i en pressemelding.