Mediaforum arrangerer konferansen «Mediedagen» torsdag 15.januar og der vil Mindshare dele ut prisen «Purple People Award 2014», som går til årets beste medieselger. I fjor var det Heidi Kalmo i SBS Discovery som pekte seg ut blant de nominerte og kunne motta velfortjent hyllest.

«Purple People Award» fyller i år 11 år og ble i sin tid innstiftet for å hedre mediefolk på salgssiden som bidrar til å utvikle bransjen. Gjennom disse 11 årene har bransjen vært gjennom en rivende utvikling, mener juryleder Camilla Torvik i Mindshare.

- Alt går fortere i dag. Data og teknologi sørger for raskere læring og annonsørene må tenke problemløsning for sluttkunden på tvers av Paid, Owned & Earned Media.  Debatten om content marketing har gått som en farsott gjennom hele 2014 og innhold er en viktig faktor for å skape effekt, det viser Anfo og Mindshares POEM-undersøkelse. Dermed må medieselgerne tenke langt utover prisjaget, sier juryleder Camilla Torvik fra Mindshare

I 2013 fant juryen det derfor riktig å utvide prisen til også å omfatte organisasjoner. I tillegg til å hedre årets medieselger, skal det derfor også deles ut en hederspris til den organisasjonen juryen over tid mener har framvist profesjonalitet, originalitet og langsiktighet. Denne prisen gikk til JCDecaux, som har kjempet for kvalitetsheving av utendørsreklame i mange år og vant fortjent, ifølge juryen.

Her kan du stemme på din kandidat.

Tidligere vinnere har vært blant andre Erik Eckbo (Dagens Næringsliv), Ellen Cabrinetti Meum (Spotify), Richard Stephen John (Aftenposten), Trond Juliussen (Bonnier) og Bjørn Sandtrøen (Dagbladet Nett).