For to uker siden kunne Kampanje melde at Roger Hansen gir seg som administrerende direktør i Aller Media. Senere samme dag bekreftet Hansen at han slutter som toppsjef av «helsemessige årsaker».

Nå er det klart at Aller Media mister nok en sjef i mediekonsernets ledergruppe. For salgsdirektør Bente Klemetsdal er på vei ut. Det bekrefter Klemetsdal selv overfor Kampanje. Hun understreker at det ikke ligger noe dramatikk bak avgjørelsen om å takke for seg i det danskeide mediehuset.

- Da jeg startet var jeg tydelig på at jeg skulle påta meg et oppdrag med å snu organisasjonen og tilpasse den til dagens medievirkelighet og mediemarked. Jeg føler at jeg har levert på det. Vi har fått et nytt kundeperspektiv leverer gode resultater og vi har styrket vår kompetanse som vi kan bidra med overfor våre kunder, sier Klemetsdal til Kampanje.

Les også: Klemetsdal til Aller Media

Aller Media skal samlokaliseres med Dagbladet, som mediekonsernet kjøpte i 2013, i løpet av sommeren.

- I forbindelse med flytteingen til Hasle er det et ønske i Aller Media om å samordne avdelingene. Jeg varslet derfor Roger Hansen om at jeg ikke ønsker å være med på det. Nå blir jeg værende i Aller Media til sommeren og skal sikre at metodikk og annet som er knyttet til min stilling blir overlevert min etterfølger. Jeg er veldig glad for den tiden jeg har hatt i selskapet, og alle de mange spennende samarbeid vi har hatt med våre kunder sier Klemetsdal.

Hun har ingen ny jobb å gå til foreløpig.

- Jeg er åpen for mye. Så langt har jeg bare jobbet i mediebransjen, som fortsatt byr på mange utfordringer, men det hadde vært spennende å prøve noe utenfor bransjen også, sier hun.

Klemetsdal har tidligere hatt ledende stillinger i SBS Radio, Canal+, Zoom Network, og Hjemmet Mortensen.

Les også: Slutter som Aller-sjef

Les også: Leter etter ny sjef utenfor Aller-huset