Reklamebyrået Kitchen henter Tom Andersson fra Isobar for å forsterke Kitchens digitale produkt Andersson begynner som innovasjonssjef.

- Vi føler allerede vi er gode på mye i dag, men vi vil være sikre på at våre kunder har alt de trenger også i morgen. Tom Andersson er mannen som skal sørge for at vårt tilbud på content, sosiale medier, performance, tjenester og alt nytt og spennende er der det skal være og litt til, sier byråleder Haakon Dahl i Kitchen. 

Andersson mener «Kitchen har en lang og sterk kreativ historie og har levert solide cases opp gjennom årene».

- Det gjør de fremdeles, og det gleder jeg meg til å bidra til. Og selv om jeg er ansatt for å foredle og utvikle Kitchens digitale produkt, handler det fremdeles om det det alltid har handlet om: Den gode idéen. Man kan komme et stykke med svulstige formuleringer, profetier og tekniske nyvinninger, men ikke om dette brukes for å skjule manglende idékraft. Det holder ikke i lengden. Det vil alltid være de som gjennomfører de beste idéene som vinner, sier den påtroppende innovasjonssjefen.

Andersson kommer fra Aegis-byrået Isobar og har over ti års erfaring fra den digitale delen av bransjen. Han startet karrieren allerede på Westerdals med å bygge digitalbyrået Akutten, som senere ble kjøpt opp av Aegis Media. Der har han vært sentral i å bygge opp de digitale reklamebyråene Suddenly Oslo, og etterfølgeren Isobar Norge. 

- Kitchen har et sterkt kreativt fundament, og  Tom Anderssons solide bakgrunn som kreatør var en av tingene vi falt for, sier Dahl.