Om

Når noen leter etter deg eller dine produkter er det både smart og lønnsomt at du blir funnet. Her kan Google AdWords skape både trafikk og inntekter. Men mulighetene inne i Google AdWords blir stadig flere og da er det viktig at du har de riktige innstillingene og bruker kanalen riktig.

Dette kurset gir deg en grundig innføring i hvordan du kan lykkes med Google AdWords. Vi bruker mye tid inne i Google AdWords med en praktisk tilnærming hvor du lærer å gjøre det selv. Du lærer å sette opp kampanjer, skrive gode annonser og hvilke søkeord du bør ta med.

På kurset lærer du blant annet:
 • Dette må du tenke på før du begynner
 • Hva er de viktige og riktige innstillingene?
 • Hvordan velge riktig søkeord?
 • Slik skriver du gode AdWords-annonser
 • Relevans – hvorfor er det så viktig?
 • Hvordan finne ut hva som fungerer?
 • Slik lykkes du med Google AdWords – tips og triks

 • Kurset passer for deg som har ansvaret for salg, digital markedsføring og en Google Adwords-konto, men vil ha mer effekt og bedre resultat. Kurset passer både for deg som har noe erfaring, men også for deg som nettopp har begynt å bruke Adwords.

  Kursholder er Erik Storm, eier og daglig leder i Digital Opptur. Han har holdt kurs og workshop for mange hundre deltakere med svært gode tilbakemeldinger på kursene og spesielt hvordan han gjør det enkelt å forstå med konkrete eksempler.

  Erik Storm har i over 10 år har jobbet med digital markedsføring for blant annet selskaper som Statoil ASA, Clas Ohlson, yA Bank, TINE, Selvaag Bolig, The Body Shop, Floyd.no, Visit Lillehammer med flere.

  Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

  Program
  Onsdag 17.10.2018
  Dag:

  08:30 - 09:00

  Registrering og lett servering

  09:00 - 12:00

  Kurs

  Erik Storm er eier og daglig leder i Digital Opptur. Han har holdt kurs og workshop for mange hundre deltakere med svært gode tilbakemeldinger på kursene og spesielt hvordan han gjør det enkelt å forstå med konkrete eksempler. Erik Storm har i over 10 år har jobbet med digital markedsføring for blant annet selskaper som Statoil ASA, Clas Ohlson, yA Bank, TINE, Selvaag Bolig, The Body Shop, Floyd.no, Visit Lillehammer med flere.
  Erik Storm
  Daglig leder
  Digital Opptur
  Dag:

  Arrangører

  Foredragsholdere

  Erik Storm
  Daglig leder
  Digital Opptur

  Sponsorer

  Bli Sponsor