Om

Kampanjeskolen, 26. september 2017: Digital markedsføring - Hvilke muligheter gir smart bruk av data og nye verktøy for mer tilpasset kommunikasjon, og dermed større effekt?
Utviklingen innen digital markedsføring går stadig raskere, og byr hele tiden på nye, spennende muligheter. I denne utgaven av Kampanjeskolen setter vi fokus på hvordan bruk av ulike typer data inn i planleggingsarbeidet gir store muligheter for bedre relevans og dermed effekt, gjennom såkalte programmatiske mediekjøp. Vi ser også på hvordan man må tenke ved utvikling av kreative konsepter og uttak, for å utnytte seg av disse mulighetene. Til slutt belyser vi hva man må tenke på i forhold til ny datalovgiving.

Du vil få svar på følgende:
 • Hva er programmatisk?
 • Hvilke muligheter gir det?
 • Hvor går utviklingen fremover?

 • For tredje år på rad arrangeres Kampanjeskolen høsten 2017. Se frem til tre halvdagsseminarer i september, oktober og november.
  Klikk deg inn her og les mer utførlig om programmene de ulike dagene:
  Kampanjeskolen 26. september: Digital markedsføring, programmatisk medieplanlegging og tilpasset kommunikasjon.
  Kampanjeskolen 31. oktober: Merkevarebygging, med nye perspektiver
  Kampanjeskolen 28. november: Innovasjon, hvordan kan du lykkes med nye produkter og tjenester?

  Melder du deg på alle tre Kampanjeskolene samtidig, gir vi deg 30% avslag i prisen. Kontakt oss på event@kampanje.com for å få pakkepris!

  Program
  Tirsdag 26.09.2017
  Dag:

  08:30 - 09:00

  Registrering og lett frokost

  08:55 - 09:00

  Velkommen

  09:00 - 09:30

  Dualitet, digitale dilemmaer

  Mange kjenner etter hvert godt til oppsidene ved digital annonsering, flater og flater. Aldri har reklamekronene blitt strukket lenger, aldri har de være anvendt mer presist, aldri har annonsørene sovet ... les mer
  Tor Bang (PhD) er førsteamanuensis ved Institutt for kommunikasjon og kultur, Handelshøyskolen BI. Han er faglig leder for skolens program i PR og markedskommunikasjon. Han har, med professor Guri Hjeltnes og førsteamanuensis Mona Solvoll, et master of management-program, Digital kommunikasjonsledelse, der Tors modul blir arrangert i samarbeid med New York University. Han forsker på strategisk kommunikasjon og medieøkonomi.
  Tor Bang
  Associate Professor
  Handelshøyskolen BI
  09:30 - 10:10

  Let's set things straight! Programmatisk medieplanlegging- og kjøp gir økte muligheter for relevans og treffsikkerhet, og dermed økt effekt.

  Det har vært skrevet og sagt mye om programmatiske mediekjøp den siste tiden. Men hva er det egentlig? Hvordan fungerer det? Og hva gir det av effekt? I samarbeid med ledende norske kunder har Starcom ... les mer
  Christine Torp har over 10 års erfaring med digital kommunikasjon. Hun er ansvarlig for utviklingen av digital medieplanlegging i Starcom, med fokus på digitals rolle som en viktig del av kundenes kommunikasjons- og mediestrategi for å skape dokumenterte effekter. Hun har jobbet tett med toneangivende annonsører som Telenor, Storebrand og Bertel O. Steen, og bidratt til å vinne flere priser i Mediestrategi og INMA Performance Awards de siste årene.
  Christine Torp
  Director, Performance & Digital Planning
  Starcom
  10:10 - 10:30

  Pause

  10:30 - 11:00

  Fra kreativt uttak til distribusjon i en programmatisk verden

  Det er en utfordring å skape kreative løsninger som gir høy konvertering og riktig påvirkning på merkevaren i forbindelse med programmatiske kjøp. Schjærven har utviklet et system og metodikk som ivaretar ... les mer
  Thomas er konsulent i Schjærven Reklamebyrå. Han har omfattende digital erfaring og fokus på gode kreative prosesser som er godt forankret i strategi. Til daglig jobber han med kunder som Orkla, Bosch-Siemens, Hyundai, og NorgesEnergi.
  Thomas Rydgren
  Konsulent
  Schjærven Reklamebyrå
  11:00 - 11:30

  Nytt minefelt for digital markedsføring

  I skyggen av oppstyret rundt EUs nye personvernlovgivning, General Data Protection Regulation (GDPR), har EU lagt frem forslag til inngripende regler for elektronisk kommunikasjon og markedsføring. Kombinert ... les mer
  Ingrid Ellingsen Gran er advokat i Bull & Co, og er en del av avdelingen Teknologi, Media og Immaterialrett. Ingrid jobber innenfor områdene immaterialrett, markedsføringsrett, teknologijuss og personvern, og disse fagområdene jobber hun med både hver for seg og i kombinasjon.
  Ingrid Ellingsen Gran
  Advokat
  Bull & Co
  Dag:

  Arrangører

  Foredragsholdere

  Tor Bang
  Associate Professor
  Handelshøyskolen BI
  Ingrid Ellingsen Gran
  Advokat
  Bull & Co
  Thomas Rydgren
  Konsulent
  Schjærven Reklamebyrå
  Christine Torp
  Director, Performance & Digital Planning
  Starcom

  Sponsorer

  Bli Sponsor