Employer Branding 2022

30.03.2022 09:00 - 12:30
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Employer Branding – hvordan tiltrekke, engasjere, motivere og beholde ansatte?

Etter snart to år med pandemi er vi heldigvis på vei tilbake til kontoret. Men hva har pandemien gjort med oss, med våre arbeidsvaner, vårt forhold til våre kollegaer og rett og slett måten å jobbe på? 

Samfunnsånden og arbeidslivet har et mye sterkere fokus nå på viktigheten av mangfold,  bærekraft og samfunnsansvar enn tidligere. Hvilke konsekvenser har det for deg som arbeidsgiver både når du skal rekruttere og beholde folk?

Vi ser også økt etterspørsel etter arbeidskraft spesielt innenfor medier, kommunikasjon og teknologi og arbeidsmarkedet blir strammere og strammere. Det å ha et sterkt employer brand gjør at du både tiltrekker deg attraktive ansatte og får beholde dem – da blir nettopp employer branding enda viktigere enn før. Dette både fordi det er så sterk rift om dyktige arbeidstakere for tiden, og fordi vi er en «ny tidsalder» etter korona.

Hvordan bygger man et sterkt employer brand? Pandemien har lært oss og gitt oss andre måter å jobbe på, vi har samhandlet mer digitalt enn før, men vi har samtidig også mistet mye av tilhørigheten til arbeidsplassen vår og våre kollegaer. Så hva nå?

Konferansen vil være av interesse både for arbeidsgivere, rekrutterere og HR-avdelinger og kanskje også de ansatte selv?

Her er noen temaer vi vil berøre denne dagen:

  • Hva er egentlig employer branding?
  • Hva er trendene og utviklingen, og hva virker og hva virker ikke?
  • Hvordan tiltrekke seg og beholde arbeidstakere – hva er en attraktiv arbeidsgiver og hvordan bli en?
  • Endringene i arbeidslivet etter korona, hva bør vi ta med oss av positiv læring og hvordan bør vi på best mulig måte organisere fremtidens arbeidsliv?
  • Mangfold er viktigere enn noen gang, men hvordan og hva er viktig å tenke på rundt mangfoldsrekruttering? Hvordan nyttiggjøre seg mangfoldet i en organisasjon som en positiv ressurs?
  • Bærekraft og sosialt ansvar er viktig, kanskje spesielt for å tiltrekke seg de yngre arbeidstakerne. Hva er disse opptatt av hva og hvordan tiltrekke seg og beholde de yngre ansatte som heller ikke er like lojale og kanskje krever mer enn de eldre?
  • Hva skaper motiverte ansatte og det motsatte?
  • Er kultur egentlig så avgjørende, og er det noen virksomheter som egentlig klarer å skape en helt egen og unik kultur?
  • Langsiktig employer branding vs. kortsiktig rekruttering. Hvordan gjør pengestrømmen i de fleste virksomheter det vanskelig å tenke langsiktig?

Ordinærpris: 1995,- eks. mva. Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Få 20 prosent rabatt på boka til Loveleen Brenna!
"The Parable of the Dog and the Peacock" gir deg innsikt i hva mangfoldskompetanse- og ledelse er.  Send en epost til event@kampanje.com dersom du ønsker å kjøpe boka til spesialpris på seminaret.

Seminaret gjennomføres på Vika kino. Hvis det ikke er mulig på den oppsatte datoen i henhold til de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, vil vi flytte seminaret til en senere dato.
"Seminaret er en gavepakke til alle ledere og bedrifter som ønsker å få mer innsikt i hvordan man tar vare på sine ansatte og attrahere nye gode teammedlemmer."
- Deltaker på Employer Branding-seminaret i 2020

Program
Onsdag 30.03.2022

08:30 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:10

Velkommen!

09:10 - 09:30

Les mer Dos and don'ts i employer branding

Sverre Haugen, Partner & Head of Innovation, MeyerHaugen
Hva er egentlig Employer Branding? Hva kreves for å bygge en sterk merkevare som arbeidsgiver? Og hvordan kan vi tiltrekke oss de beste talentene når vi trenger dem? Dette er store spørsmål, men krever de egentlig store svar? Sverre Haugen deler enkle dos and don’ts du kan ta med deg for å komme i gang med employer branding og ansatte de rette kandidatene.
09:30 - 09:50

Les mer Undersøkelse: Hva mener Norges fremste HR-direktører om employer branding?

Cecilie Scharning, Rådgiver, Zynk
Zynk presenterer funnene fra en stor, kvalitativ analyse blant Norges 25 fremste HR-direktører om employer branding.
09:50 - 10:10

Les mer Hvordan bygge én felles kultur når man er på forskjellige steder?

Cathrine Stensland, Byråleder, Metro Branding
God kultur er viktig for gode prestasjoner. Det handler om samhold, arbeidsglede og felles mål, og at folk føler seg sett og verdsatt. Cathrine Stensland vil dele sine erfaringer med hvordan bygge en felles kultur når man har flere lokasjoner og folk jobber remote. Hun vil gi deg praktiske tips på hva man kan gjøre for å bygge fellesskap og leve etter verdiene i virksomheten, samt dele noen erfaringer på kanskje hva man ikke bør gjøre.
10:10 - 10:30

Les mer Rekruttering av mangfoldskompetanse

Loveleen Brenna, Daglig leder, Seema AS
Alle snakker om å rekruttere mangfold. Men, mangfold kan vel ikke være viktigere enn kvalifikasjoner? Hva skal du se etter når du skal rekrutterer relevant kunnskap, kompetanse og mangfold samtidig? Hvilke endringer må gjøres i utlysningsteksten og seleksjonsprosessen?
10:30 - 10:50

Les mer Henger attraktivitet som arbeidsgiver sammen med kjennskap og merkestyrke -eller er oppfattelse av innovasjon og sosialt ansvar viktigere?

Cecilie Faye, Daglig leder, MediaPlus
Positivt inntrykk og attraktiv arbeidsgiver hører sammen -det vet vi -men i hvilken grad? Og hvordan varierer det mellom ulike bransjer? Vi mener generelt at jo bedre kjennskap til en bedrift, desto større sannsynlighet for økt arbeidsgiverattraktivitet. Vi har sjekket! Stemmer dette uavhengig av bransje? Nei -vi har funnet interessante avvik.
10:50 - 11:10

Pause og lett bevertning

11:10 - 11:30

Les mer Hvordan vinne unge, dyktige arbeidstakere?

Tove Botnen, UNG-ekspert, Opinion
Anne-Sofie Åmodt, Seniorrådgiver og trend-ekspert, Opinion
Hva er viktig for unge når de skal velge arbeidsgivere? Og hvordan formidler du at din bedrift er best på nettopp dette?
11:30 - 11:50

Les mer Generasjon Z. Hvordan pandemien vil påvirke hva en hel generasjon ser etter hos en arbeidsgiver.

Bente Kvam Kristoffersen, Daglig leder, Trigger
Bente vil snakke om hvordan man kan tiltrekke seg og beholde arbeidstakere, hva en attraktiv arbeidsgiver er og hvordan bli en? I tillegg tar hun en runde på hva som skaper motiverte ansatte og det motsatte, samt endringsledelse i endringenes tid
11:50 - 12:10

Les mer Neste generasjons arbeidsplass

Monika Hammer, HR-direktør, FINN.no
FINN har ligget i toppsjiktet på "Great Place to Work"-undersøkelsen i mange år. Hva er hemmeligheten?
12:10 - 12:30

Les mer Nei, det er ingen som brenner for stillingen din. Og godt er det.

Hans Petter Stub, Partner, Whydentify
I dette innlegget vil du lære følgende:: Hvorfor du aldri i livet må bruke ordet brenner i en stillingsannonse og hvorfor ærlighet og endatil det å være negativ kan være en fordel i stillingsannonser

Sponsorer

Foredragsholdere

Hans Petter Stub
Partner, Whydentify
Monika Hammer
HR-direktør, FINN.no
Bente Kvam Kristoffersen
Daglig leder, Trigger
Anne-Sofie Åmodt
Seniorrådgiver og trend-ekspert, Opinion
Tove Botnen
UNG-ekspert, Opinion
Cecilie Faye
Daglig leder, MediaPlus
Loveleen Brenna
Daglig leder, Seema AS
Cathrine Stensland
Byråleder, Metro Branding
Cecilie Scharning
Rådgiver, Zynk
Sverre Haugen
Partner & Head of Innovation, MeyerHaugen

Arrangører

Employer Branding 2022