ANFO - DSAD 2020

08.10.2020 08:30 - 14:30
Program
Latter, Aker Brygge, Holmens Gate 1, Oslo

Om

På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Her har de vært alle sammen! Både internasjonale tungvektere som bla Byron Sharp, Sir John Hegarty, Ajaz Ahmed og Bob Hoffmann har vært her. Vi har et solid internasjonalt nettverk men selvsagt har også svært mange kjente og kjære norske foredragsholdere hatt sentrale roller på DSAD.

Også i 2020 kommer vi til å presentere norske og internasjonale speakers på svært høyt nivå. En som allerede er klar er Samuel Scott. Med base i Tel Aviv har han gjort seg bemerket som både speaker, konsulent og som kommentator i det internasjonale «fagbladet» The Drum. Som oftest i skjæringspunktet teknologi, media og markedsføring. Sjekk her: https://www.thedrum.com/columns/the-promotion-fix

Vi har også med oss Sondre Gravir. I dag CEO i SATS Group og med tidligere bred erfaring fra diverse sentrale stillinger i Schibsted. Både i tradisjonelle media og classified delen av selskapet.  


Sponsorer

Foredragsholdere

Arrangører

ANFO - DSAD 2020