ANFO - DSAD 2020

08.10.2020 08:30 - 14:30
}
Program
Latter, Aker Brygge, Holmens Gate 1, Oslo

Om

På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Her har de vært alle sammen! Både internasjonale tungvektere som bla Byron Sharp, Sir John Hegarty, Ajaz Ahmed og Bob Hoffmann har vært her. Vi har et solid internasjonalt nettverk men selvsagt har også svært mange kjente og kjære norske foredragsholdere hatt sentrale roller på DSAD.

Også i 2020 kommer vi til å presentere norske og internasjonale speakers på svært høyt nivå. En som allerede er klar er Samuel Scott. Med base i Tel Aviv har han gjort seg bemerket som både speaker, konsulent og som kommentator i det internasjonale «fagbladet» The Drum. Som oftest i skjæringspunktet teknologi, media og markedsføring. Sjekk her: https://www.thedrum.com/columns/the-promotion-fix

Vi har også med oss Sondre Gravir. I dag CEO i SATS Group og med tidligere bred erfaring fra diverse sentrale stillinger i Schibsted. Både i tradisjonelle media og classified delen av selskapet.  

Les mer og meld deg på her!

Program
Torsdag 08.10.2020

09:00 - 09:10

Velkommen

Jan Morten Drange, Administrerende Direktør, ANFO
09:10 - 09:40

Les mer SATS og Covid19 – hvordan utnytter SATS mulighetene?

Sondre Gravir, CEO, SATS Group
Endringene vi ser rundt oss som følge av Covid19 er krevende for SATS og veldig mange andre virksomheter. Men samtidig er det også mange muligheter som oppstår i en slik situasjon. Sondre deler erfaringer fra håndteringen av krisen i SATS, hvordan de jobber for å aktivere sine medlemmer i en abonnementsbasert forretningsmodell og ikke minst tar han for seg digitale muligheter spesifikt for denne bransjen.
09:40 - 10:10

Les mer «Hvem vil du være?»

Kjersti Fløgstad, Adm dir, Nobels Fredssenter
Hvordan kan bærekraft og samfunnsengasjement bidra til å redefinere selskapets mål og ambisjoner og gi en bredere plattform for kommunikasjon og engasjement?
10:10 - 10:40

Les mer Sharkonomics 2: «Få opp farten og ta markedsandeler med hjelp av Sharkonomics!»

Stefan Engeseth, Forfatter, gjesteprofessor, key note speaker
Ved å studere haiens adferd og karakter har Engeseth utviklet et antall strategier som kan brukes av bedrifter, uavhengig av størrelse. I naturen må haien forflytte seg for å overleve, i næringslivet sitter bedrifter gjerne fast i gamle vaner. Risikoen for å bli hai mat kan være overhengende Hvor fort svømmer din bedrift i forhold til konkurrentene? Som Sir Richard Branson sa: To survive, companies have to behave like sharks, if they don’t keep moving they will drown.
10:40 - 11:10

Pause

11:10 - 11:40

Les mer Barn, unge og Internett: Topp ti innsikter fra medieforskningen!

Elisabeth Staksrud, Professor Institutt for medier og kommunikasjon, UiO
Er Internett farlig for barn? Hva er foreldre redd for og hvilke konsekvenser har dette? Hva er egentlig forskjellen på barn og foreldre? Hvilket samfunnsansvar må bransjen ta – og for hvem? Og hvordan er det egentlig å vokse opp med Internett? Basert på internasjonal forskning på barn og medier de siste tjue årene, presenterer Staksrud sine «topp ti» innsikter fra forskningen.
11:40 - 12:20

Les mer Media Planning in 2021 and Beyond

Samuel Scott, Marketing Key Note Speaker, columnist and consultant
Samuel believes that we are seeing the tyranny of online direct response and short-termism, both of which are hurting our long-term advertising effectiveness. In this talk, he uses the latest research to show that we need to get out of our bubble and rethink our approach to media planning today. We need to integrate traditional and online channels as well as long-term and short-term strategies in the most effective ways.
12:20 - 13:10

Lunsj

13:10 - 13:25

Les mer Capa Quiz

Erling Hjorthaug, Head of Product Development, CAPA
Erling tar oss igjennom en morsom runde med Kahoot.
13:25 - 13:55

Les mer Den Store Annonsørrapporten 2020

Håvard Kvernaas Bakken, Fagdirektør, ANFO
ANFOs store årlige studie om virkemidler, utfordringer, utviklingstrekk og prioriteringer hos norske annonsører. Undersøkelsen brukes som fasit for hele bransjen. Både media og annonsørenes samarbeidspartnere referer hyppig til denne undersøkelsen. Ikke minst har det de siste årene vært en ganske heftig debatt knyttet til en del digitale utfordringer og funn knyttet til relasjonen og tillitten mellom annonsør og mediebyrå. At denne undersøkelsen ventes på med spenning hvert eneste år er helt sikkert.
13:55 - 14:25

Les mer Schrems II-dommen og digital markedsføring. Nå er vi alle lovbrytere.

Vebjørn Søndersrød, Advokat og partner, Ræder
Schrems II-dommen, avsagt av EU-domstolen i sommer, er dramatisk og hindrer lovlig bruk av amerikanske tjenester der personopplysninger behandles i USA. Eller, kan det virkelig være slik på ordentlig? Dommen får betydning for stort sett all bruk av AdTech, men også for kjøp av Google og Facebooktjenester eller bruk av pixels og cookies. Og hva skjer fremover? Advokat Vebjørn Søndersrød vil kort beskrive dommen, risikoen for annonsører og byråer, og hvilken betydning dommen får på kort og mellomlang sikt.

Sponsorer

Foredragsholdere

Vebjørn Søndersrød
Advokat og partner, Ræder
Håvard Kvernaas Bakken
Fagdirektør, ANFO
Erling Hjorthaug
Head of Product Development, CAPA
Samuel Scott
Marketing Key Note Speaker, columnist and consultant,
Elisabeth Staksrud
Professor Institutt for medier og kommunikasjon, UiO
Stefan Engeseth
Forfatter, gjesteprofessor, key note speaker,
Kjersti Fløgstad
Adm dir, Nobels Fredssenter
Sondre Gravir
CEO, SATS Group
Jan Morten Drange
Administrerende Direktør, ANFO

Arrangører

ANFO - DSAD 2020