NoA Ignite fyller på med designere og sist inn døra i byrået som tidligere var kjent som Making Waves er Hans Christian Øren som Head of Creativity & Engagement og Julie Sand Fuglum som Senior Business Designer & Sustainability Advisor. Aurora Brunvoll og Selvi Olgac er selskapets nyeste UX-designere.

- Alle disse er sterke fagfolk som våger å gå nye veier og som vet at innovasjon skjer når man tør å stille spørsmål. Det vil hjelpe oss å fortsette å skape verdifulle løsninger for våre samarbeidspartnere og sluttbrukere, sier Marte Holmøy, direktør for Experience Design i NoA Ignite.

Hans Christian Øren er utdannet ved Central Saint Martins i London og har jobbet for kunder som Apple, Nike, Adidas og Hermés. Han kommer sist fra stillingen som kreativ leder i Bekk.

I NoA Ignite skal han lede tolv designere i det som internt kalles Studio 1.

- Nå har jeg vært her i noen måneder og jeg er så imponert over folkene – det virker som de kan løse hvilke som helst utfordringer de kommer opp i. I tillegg har vi en fantastisk ledelse som er imøtekommende og engasjerte. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag og ser fram til hva vi klarer å utrette de neste årene – målet er å fortsatt være et ledende miljø innen design og teknologi, der kreativitet og innovasjon blomstrer, sir han.

Julie Sand Fuglum kommer fra start-up bedriften Tise og har tidligere også jobbet i Accenture. Som Senior Business Designer og Sustainability Advisor skal hun utvikle mer bærekraftige strategier og forretningskonsepter sammen med NoA Ignites kunder.

Aurora Brunvoll kommer fra Sopra Steria og fikk i 2019 DOGA-merket Nykommer for masteroppgaven «Vi har en krise». Der satte hun fokus på klimakrisen og visualiserte den ved å bruke rasjoneringskort fra krigstiden. Hun sitter også i styret i Oslo-avdelingen til den frivillige organisasjonen Ladies, Wine & Design.

Brunvoll går inn Creativity & Engagement-teamet, hvor hun skal jobbe med design av digitale produkter med fokus på brukeropplevelser og designsystemer.

Designeren Selvi Olgac hadde praksisperiode i NoA Ignite i 2019. Nå kommer hun tilbake etter endt masterutdanning ved UMEÅ Institute of Design i Sverige.

- Som intern merket jeg fort at NoA Ignite var et sted hvor jeg virkelig trivdes. Jeg fikk være en del av flere spennende prosjekter i et lærerikt og inspirerende arbeidsmiljø. Vi jobbet i tverrfaglige team, noe som gjorde at jeg utviklet meg som designer. Det var en selvfølge å komme tilbake til NoA Ignite, og det er fantastisk å være her. Jeg fikk også en skikkelig pangstart på arbeidshverdagen som en del av teamet som jobber for Allente (tidligere Canal Digital og Viasat), sier Selvi Olgac.

NoA Ignite er en del av The North Alliance sammen med designbyrået som Bold Scandinavia og Unfold, samt reklamebyråene Anorak, &Co og Åkestam Holst.