Kommunikasjons- og digitalbyrået Aptum styrker sin digitale kompetanse med to nyansettelser. Byrået er et av Sørlandets ledende fagmiljøer innen reklame, design, webutvikling og digital markedsføring.

- På tross av pandemien opplever vi jevn og god etterspørsel i Aptum, og særlig innen digitale tjenester ser vi et potensial for ytterligere vekst, sier byråleder Camilla Nordahl Bang.

Derfor ble ansettelsene av UX- og UI-designer Jon Bøhn og digital markedsfører Kathrine Fredheim et naturlig skritt videre.

- Vi er svært fornøyde med rekrutteringene, legger Bang til.

- Ser frem til å skape resultater
Hos sin tidligere arbeidsgiver Solidsquare var Bøhn i lengre perioder utleid til blant andre KLP og DNB. Han synes overgangen til et breddemiljø blir interessant.

- I stedet for å jobbe med avgrensede oppgaver i et stort system, får jeg i Aptum større mulighet til å påvirke nettsidene fra A til Å. Og fordi vi har både store og små kunder i mange ulike bransjer vil kundenes behov variere, noe jeg liker å dykke inn i, forteller han.

Fredheim kommer fra stillingen som digital markedsfører i Generator Digital, og kjenner godt til bransjen på Sørlandet.

- Jeg er stolt over å bli en del av Aptum, som er et anerkjent fagmiljø med en sterk og god posisjon, og ser frem til å skape resultater for nye, spennende kunder, sier hun.

Byrået har kontorer i både Kristiansand og Mandal, og består av omtrent 30 ansatte. På kundelisten har de aktører som Color Line, Byggma, Igland Garasjen, Sørmegleren, Sørlandets Kunstmuseum og Basseng.no.