Posten Norge har valgt Anti som nordisk merkevare- og designpartner for de kommende fem årene. Valget er et resultat av en større anbudskonkurranse der mange byråer deltok.

- Det at Posten Norge har valgt oss på ny, ser vi på som en enorm tillitserklæring og viser at vi samarbeider godt over tid, sier Tine Moe Løvberg, kundedirektør i Anti.

Løvberg sier de har fått gjort mye sammen de siste tre årene.

- Vi har revidert identiteten til både Posten og Bring, utviklet et digitalt designsystem for merkevarene, og berørt så og si alle flatene i identitetene. Vi ser med spenning på årene fremover og det vi skal få til sammen, sier Løvberg.

- De overbeviste oss
Designsjef i Posten Norge, Cato Geertsen, sier byrået ble valgt ut ifra en totalvurdering av løsning og pris.

- Anti har vist seg som et byrå med svært høy designfaglig kompetanse og et sterkt strategisk tankesett som harmoniserer godt med oss, sier Geertsen.

- De overbeviste med gode referanser og de beste løsningene på våre caseoppgaver. Vi er svært glad for å kunne fortsette samarbeidet og utvikle, digitalisere og bygge sterke merkevarer for Posten og Bring i Norden, fortsetter designsjefen i Posten.

Les også: Nobels Fredssenter velger Anti som nytt reklamebyrå

Verdt opp mot 20 millioner
Avtalen med Anti har en varighet på totalt fem år, med en samlet verdi opp til 20 millioner kroner. Samarbeidsavtalen gjelder strategisk merkevare- og designutvikling for Posten Norge-konsernet både nasjonalt og nordisk.

- Posten og Bring er åpenbart en spennende og strategisk viktig kunde for Anti, derfor er vi glade for å ha fått fornya tillit i konkurranse mot andre svært dyktige byrå, sier byråleder Kristin Holst Grimstad i ANTI.

Valgte Anti:

Designsjef i Posten Norge, Cato Geertsen. - Vi er svært glad for å kunne fortsette samarbeidet, sier han.