Nord DDB forsterker mannskapet og ruster opp designavdelingen med hele fem nyansettelser. Inn dørene kommer Ivana Rajevic, Joakim Grønli, Emil Langbraaten, Vladimir Maric og Mats Anderson.

- I designavdelingen har det skjedd flere endringer, og vi er veldig glade for å ha fått på plass et knippe med kompetente og hyggelige mennesker hos oss de siste månedene. Noen rakk vi å hilse på i fjor høst, mens andre har startet rett på hjemmekontoret – men felles for alle er at det er løst på aller beste måte, sier Nord DDB-rådgiver Thomas Olsson til Kampanje.

Med fem nye ansikter på plass håper Olsson at byrået er rigget for fremtiden.

- Nå opplever vi at vi er veldig godt rigget for både å levere etter dagens behov og det vi ser et lite stykke inn i fremtiden, sier han.

- Fulgt byrået fra utsiden
De relativt nye Nord DDB-ansiktene har en bred bakgrunn fra ulike typer design. Én ting de alle har til felles er at de ser frem til Nord DDB-tilværelsen.

- Jeg har fulgt Nord DDB fra utsiden, og tidligere sett arbeider fra TV-Aksjonen og McDonalds. Det var vært forfriskende å møte en veldig hyggelig og dyktig gjeng og jeg ser frem til å lage fine ting her fremover, sier Mats Anderson som tidligere har vært innom Schjærven og jobbet som freelancer.

- Jeg har jobbet i Nord DDB i en periode, og det har vært spennende å gå rett i gang med store prosjekter og spennende kunder. Det er et byrå i utvikling, og jeg ser frem mot å utvikle meg i byrået, sier motion designer Emil Langbraaten som kom til Nord DDB fra Marvellous.

Les også: McDonald's i ny kampanje: - Ikke heng hos oss

- Uredd byrå
- Jeg har blitt kjent med et uredd byrå og uredde kollegare i NORD DDB, der man ikke er redde for å gå for en bestemt designretning. Det viser at vi vet hva vi gjør, og at vi med stor kreativ frihet kan levere flott arbeid som styrker kundene våre, sier designer Ivana Rajevic som kom fra Berre Kommunikasjonsbyrå i Trondheim.

I tillegg henter Nord DDB Joakim Grønli fra SDG, og han har hovedfokus på identitetsdesign og kampanjedesign, samt Vladimir Maric, nyutdannet teknolog som blant annet har vært innom Oxx i studietiden.

Les også: Nord DDB vinner TV-aksjonen for andre år på rad: - Enorm tillitserklæring