Vanligvis konkurrerer Try-konsernet og Egmont Storyhouse om reklameoppdrag, men da Egmont People, som er selskapets profil- og innholdsbyrå, trengte et visuelt løft, gikk de til Try Design for å få hjelp.

- Det er ikke så ofte vi får oppdrag fra selskaper som på noen områder er konkurrenter. Samtidig tror jeg våre mange felles referansepunkter har bidratt til å gjøre prosessen så godt strategisk forankret som den ble. De dyptgående fagdiskusjonene vi har hatt underveis har føltes givende og skjerpende, sier Christian Braathen som har ledet merkevareprosessen i Try Design.

Oppgaven de fikk var å oppdatere den visuelle identiteten for å tydeligere kommunisere hvem Egmont People er og hva de skal som selskap. 

- Vi har vokst til å bli en klar markedsleder i kategorien profil- og innholdsbyråer. Å ha den posisjonen krever at vi fortsetter å tenke nytt og annerledes. Like viktig er det at vi beholder pioner-kulturen som alltid har kjennetegnet oss. Den nye visuelle identiteten får en viktig rolle i det arbeidet, sier byråleder Annette Aas Johansen i Egmont People.

Leder av designarbeidet i Try, Andreas Sogn, forteller at mangfoldet i Egmont People, inkludert kreatører, strateger, rådgivere, produsenter og influencere som Funkygine, Dennis Vareide og Henrik Farley, er inspirasjonen bak hovedelementet: En dynamisk ramme som beskriver rollene mellom profilene og byrå.

- Resultatet er en identitet som tilpasser seg nye ansikter, ideer og uttrykk og som hele tiden fornyer seg selv.