Agnete Rønning Måseidvåg og Guro Synes starter designbyrået Losen i Ålesund. De har erfaring som designere i Elle Melle og Havnevik, og har sammenlagt tilbragt 30 år i bransjen.

– Det er ingen tvil om at gründerånden er sterk på Sunnmøre, og nå var det endelig på tide å ta med seg all erfaringen vi har opparbeidet oss og stå på egne bein, sier Synes.

De to har også jobbet med flere kjente merkevarer som Nortel, GK, Blæst, Vestlandshus og Fora Form.

– Losen skal designe merkevarer for folk. Folk med engasjement, innsikt og kunnskap i sin merkevare, og som lar oss komme til med vår kompetanse, slik at vi sammen kan nå de målene vi setter. For det er i møte med folk magien skjer. Kundene brenner for sitt produkt, og da er det lett at den flammen tennes hos oss også, sier Måseidvåg.

Inviterer kunder inn på kontoret
Losen studio er i full gang fra i mars, med kontorplass på Devoldfabrikken. Sammen med små og mellomstore bedrifter er Losen lokalisert i det historiske bygget som til sammen huser 250 arbeidsplasser daglig.

Synes sier at det alltid vil være en ledig plass på kontoret, og at de gjerne vil at kunder og samarbeidspartnere skal sitte der med dem. 

- Vi jobber ikke for dem, men med dem, sier hun. 

Med den filosofien sier Måseidvåg at hun håper deling av kunnskap også vil bli enklere. 

– På Sunnmøre skjer det utrolig mye spennende nå, og deling på tvers av bransjer vil være med å løfte hele regionen. Det er også litt av grunnen til at vi har valgt å flytte inn hos Pir Cowork, legger hun til. 

Sommeren 2021 flytter de nemlig videre til nye Pir Cowork. 

Les også: Byråoppkjøp i Nord-Norge: - Ambisjonen er å bli størst i Nordland