I fjor startet konsulentselskapet Eggs Design arbeidet med å etablere seg i Bergen. Til tross for hjemmekontor og avgrensede møteformater starter byrået 2021 med flere i kunder i regionen, både innen offentlig og privat sektor.

Leder for Eggs i Bergen og Trondheim, Helle Moen, beskriver det som ekstra gøy å kunne bidra med innovasjonsprosjekter for lokale virksomheter som Framo og Scanreach.

- Vi har nylig vunnet et stort offentlig oppdrag i Vestland, en del av Stimulab-ordningen, der vi skal innovere TT-ordningen, legger hun til.

Satser på hav og helse
Markedsfokuset er innen hav og helse. Regionskontoret er også i prosess med å bygge et advisory board der de knytter seg til erfarne næringslivaktører innen nettopp hav og helse.

- Vi ser synergiene av å knytte oss til personer som kjenner næringslivet i Vestland, er visjonære og der vi kan dele innsikt, erfaring og metodikk for lønnsom innovasjon, sier Moen.

Per nå har det nyetablerte kontoret fire faste ansatte, og de skriver i en pressemelding at de ser behovet for å vokse videre. Hittil har regionskontoret hentet tjenestedesigner Martine Akselberg Hatlebrekke fra Tieto Evry og designer Mari Gloppen Hunnes fra Making Waves. Designer Åshild Herdlevær har jobbet i Eggs Stavanger siden 2014 før hun nylig flyttet tilbake til hjembyen Bergen.

- I dag supplerer vi med designere fra de andre kontorene våre på innovasjonsprosjektene med våre bergenskunder, avslutter Moen.