Designstudioet Elle Melle i Ålesund har ansatt to nye grafiske designere: Hanne Årsnes og Mathea Myrene Stokke. Førstnevnte forteller at det er mange år siden hun sist bodde i Ålesund, men at hun alltid har holdt øye med Elle Melle og deres prosjekter.

- Elle Melle har en beundringsverdig evne til å bygge sterke merkevarer - konseptuelt og håndverksmessig. Jeg er glad for at jeg skal bli en del av et så kreativt og dyktig byrå, sier Årsnes.

Hun tar med seg erfaring fra både Oslo og utlandet, og har blant annet jobbet som designer i Geelmuyden Kiese med ansvar for konseptutvikling og merkevarebygging for kjente merkevarer som Eger Oslo. Aker Brygge og Paleet.

Det er ikke bare Årsnes som har holdt et øye med Elle Melle. Gründer av designstudioet, Yvonne Aarset, forteller at hun har fulgt like mye med på Årsnes.

- Jeg har fulgt med henne over tid og er veldig glad for å få henne med på laget. I tillegg til at hun er en eminent grafisk designer er hun også sterk på foto. Hun har et fantastisk humør, og jeg er sikker på at hun vil passe godt inn hos oss, sier Aarset.

Viktig med både erfaring og nytt blod
Stokke er fra Ørsta, og flytter nå tilbake til Sunnmøre fra Bergen. Hun er utdannet grafisk designer og har en bachelor fra Southampton fra 2020 med «First Class Honours» som resultat. I 2019 vant hun Gullspiren for grafisk design, og ble nominert for emballasjedesign under Nominasjon SRF Kuben.

For henne har Elle Melle lenge vært et godt eksempel på et byrå som leverer kvalitet:

- Uavhengig av format eller flate viser Elle Melle Designstudio stor faglig og kreativ bredde. Jeg ser frem til å komme hjem til Sunnmøre og være en del av et så engasjerende og fargerikt miljø, sier Stokke.

Stokke har levert illustrasjoner til både NRK og Elle Melle tidligere. Aarset mener den nyansatte har sin styrke på visuell identitet, samt en god formsans, og beskriver henne som en dyktig illustratør og fotograf.

- I Elle Melle liker vi å gi ferske designere en mulighet. Og når det gjelder talenter som Mathea er det bare å få dem på laget. Vi setter sammen team til de ulike kundeprosjektene, og da er både erfaring og nytt blod viktig, fortsetter Aarset.

Videre understreker Aarset at det ikke bare er det faglige som teller når de ansetter. Hun forteller at de skal sette sammen team som utfyller hverandre sosialt.

- Vi skal drives sammen, vi skal bygge hverandre opp og være trygge på hverandre. Det er høyt under taket og slik vil vi det skal være i et kreativt miljø, utdyper hun.

- Mathea, med sin lune væremåte, og engasjerte og grundige fremtreden vil være et godt tilskudd, det er vi sikker på, sier Aarset.

Begge de nyansatte begynte i sine nye jobber 1. februar.