Christian Rene begynte som designer i Design Container for ti år siden, og er nå i stillingen som art director. 

Rene er utdannet designer og art director fra Westerdals, og har spesialisert seg innen identiteter, typografi og art direction.

- Å gå inn på eiersiden føles som helt naturlig steg å ta. Under hele pandemien har driften vært tilnærmet normal, og jeg er imponert over hvordan hele teamet vårt har klart å tilpasse seg situasjonen. Fremover nå gleder jeg meg til å være med på å utvikle Design Container videre sammen med mine gode kollegaer og venner i en litt mer «normal»hverdag, sier Christian Rene i en melding.

Kreativ leder Michael Linnemann sier at Rene har vært med dem i ti år, og at partnerskapet er et naturlig resultat av dette.

- Christian er en talentfull designer som alltid klarer å spå de neste store design-trendene. Han leverer også det kunden og målgruppen deres trenger hver eneste dag. Han ser det totale designspråket veldig kjapt, og det er en stor styrke i vår bransje, sier den kreative lederen videre.  

- Vi ønsker å bygge lange relasjoner og partnerskap. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Christian i ett helt tiår, er jeg utrolig glad for å nå ønske han velkommen som medeier. Han gir selvfølgelig en stor verdi til våre kunder og kollegaer på det faglige planet, men er også en utrolig hyggelig person med gode verdier og høy integritet, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Den nye eierstrukturen i Design Container består av Artisti AS (som har gått fra 70 til 69 prosent), Linn-Cecilie Linnemann og Michael Linnemann gjennom Linneman Holding (som har gått fra 25 til 23 prosent), Bjørn Korterud (3,5 prosent) og Christian Rene (2 prosent).