Kristina Giske trer inn i rollen som byråleder i det snart tre år gamle designbyrået Vest Studio. Designbyrået opererer i Ålesund og Oslo, og ble startet i 2018 av sunnmøringene Mathias Haddal Hovet, Eivind Molvær, Live Molvær og Henning Gjerde.

- Det var naturlig at jeg hadde rollen som byråleder i starten, men nå er vi på et punkt hvor det er fornuftig for meg å fokusere på å være designer – og overlate roret til Kristina, sier Eivind Molvær.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har vært styremedlem i Vest siden i fjor høst og har blitt kjent med en dyktig gjeng som jeg gleder meg til å være en del av. Jeg er også glad for å se at design og designmetodikk har blitt en enda viktigere del av strategi og forretningsutvikling for selskaper de siste årene – og at Vest allerede er en sterk aktør i bransjen, sier den ferske byrålederen Kristina Giske.

- Som å vinne lotto
Giske har tidligere bygget opp merkevaren Fjell^ Snowboards, en norsk merkevare med forankring i Sunnmørsalpene, sammen med en medgrunnlegger.

Molvær er veldig godt fornøyd med at det er nettopp Giske som nå overtar byråleder-stafettpinnen.

- Det er som å vinne i lotto at vi får en byråleder som har relevant erfaring som daglig leder i designbyrået ELLE mELLE, markedsføringsutdanning fra BI og som ikke minst har erfaring med å bygge opp en merkevare fra bunnen av, som medgründer i FJELL^ Snowboards, sier Molvær.

Ny designer
Vest har også fått en ny designer inn dørene. Steinar Borø tar med seg ti års erfaring, senest som fagansvarlig for designavdelingen i Los & Co.

- Det har vært gøy å oppdage hvor mye spennende næringsliv det finnes her i området, kombinasjonen Oslo- og Sunnmørsbaserte kunder passer meg godt, sier Borø.

Vest jobber med kunder som WWF, Devold, Notabene og Bjørknes Privatskole.