Kristina Giske trer inn i rollen som byråleder i det snart tre år gamle designbyrået Vest Studio. Designbyrået opererer i Ålesund og Oslo, og ble startet i 2018 av sunnmøringene Mathias Haddal Hovet, Eivind Molvær, Live Molvær og Henning Gjerde.

- Det var naturlig at jeg hadde rollen som byråleder i starten, men nå er vi på et punkt hvor det er fornuftig for meg å fokusere på å være designer – og overlate roret til Kristina, sier Eivind Molvær.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har vært styremedlem i Vest siden i fjor høst og har blitt kjent med en dyktig gjeng som jeg gleder meg til å være en del av. Jeg er også glad for å se at design og designmetodikk har blitt en enda viktigere del av strategi og forretningsutvikling for selskaper de siste årene – og at Vest allerede er en sterk aktør i bransjen, sier den ferske byrålederen Kristina Giske.

- Som å vinne lotto
Giske har tidligere bygget opp merkevaren Fjell^ Snowboards, en norsk merkevare med forankring i Sunnmørsalpene, sammen med en medgrunnlegger.

Molvær er veldig godt fornøyd med at det er nettopp Giske som nå overtar byråleder-stafettpinnen.

- Det er som å vinne i lotto at vi får en byråleder som har relevant erfaring som daglig leder i designbyrået ELLE mELLE, markedsføringsutdanning fra BI og som ikke minst har erfaring med å bygge opp en merkevare fra bunnen av, som medgründer i FJELL^ Snowboards, som Kristina drev fra New York de siste par årene, sier Molvær.

Ny designer
Vest har også fått en ny designer inn dørene. Steinar Borø tar med seg ti års erfaring, senest som fagansvarlig for designavdelingen i Los & Co.

- Det har vært gøy å oppdage hvor mye spennende næringsliv det finnes her i området, kombinasjonen Oslo- og Sunnmørsbaserte kunder passer meg godt, sier Borø.

Vest jobber med kunder som WWF, Devold, Notabene og Bjørknes Privatskole.