Kommunikasjonsbyrået Daytwo blir den nye design- og innovasjonspartneren til forskringsselskapet If. De innleder et samarbeid om et prosjekt i grenselandet for design og tjenesteutvikling som skal støtte Ifs produktutvikling. I første omgang innen bilforsikring.

- Daytwo viste stor forståelse og ydmykhet i møte med våre komplekse utfordringer. Samtidig har de vist at de kan utfordre oss og tør å tenke stort og nytt, sier Hans Henrik Urdahl, Product Owner for Digital Marketing Motor Norway, i If.

Kundeansvarlig og daglig leder i Daytwo, Børge Sandengen, forteller at de er stolte over tilliten If viser med dette oppdraget:

- Å kunne bidra til å forme innovative produkter og tjenester er et drømmeoppdrag for et selskap som oss, sier han.

Fra før har Daytwo kunder som HeltHjem, Get, Ticketmaster og Schibsted.