Gjennom koronakrisen har Ferd satset på design og digitale løsninger for å tydeliggjøre kommunikasjon, skriver Design Container i en melding. Ferd har i tillegg til å relansere seg digitalt også fornyet avtalen med Design Container.

Ferd er et familieeid investeringsselskap, som nå eies av femte og sjette generasjon Andresen. 

- Ferd sin nettside er en viktig del av vår åpenhet, som er en kritisk holdning for å fortjene troverdighet, en av Ferds verdier. En helt oppdatert og ny digital nettside gir oss muligheten til å dele våre historier og ha en dialog med enda flere. Det siste fordi vi deler nyhetene herfra i flere sosiale medier og fordi nettsidens format gjør den tilgjengelig for flere, uansett hvilken plattform de bruker, sier Ferd-eier Johan H. Andresen.

Byråleder i Design Container, Linn-Cecilie Linnemann, sier at den nye nettsiden er et viktig kommunikasjonsverktøy for Ferd.  

- Vi er opptatt av målbare resultater og effekt. Den nye digitale løsningen har god tilrettelegging for informasjonsdeling og for de mange spesifikke behovene på forretningsområdenivå, sier hun. 

Fornyet avtale etter omfattende byrårunde
I 2012 inngikk Design Container sin første avtale med Ferd. Design Container fikk i oppdrag å redesigne logoen, uforme en ny nettside, og produsere årsrapporten. Avtalen ble så fornyet på tampen av 2019 etter en omfattende byrårunde.

- Vi er stolte over å bli gjenvalgt av Ferd som byrå igjen etter mange års samarbeid og det viser at samarbeidet er fruktbart for begge parter, sier Linnemann. 

Hun sier at Design Container videre skal bistå Ferd i å finne frem til enda flere gode og effektfulle ideer på digitale flater.

-  Målet er en løsning som gir ønsket målbar effekt i form av en ny tidsmessig aktuell web-side og enda tydeligere identitet, sier hun. 

Mange har vært involvert fra Ferd sin side, og arbeidsgruppen har blitt ledet av finanssjef Gry Skorpen.

- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet for å få på plass Ferds nye nettside. Design Container har vært kreative og fleksible gjennom prosessen og har bistått oss på en god måte hele veien. Nettsiden er en viktig kommunikasjonskanal for oss og vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort for å tilrettelegge for god formidling av hvem vi er og hva vi gjør, sier Skorpen. 

Nytt design:

Design Container har gitt Ferds nettsider en oppusning. Foto: Ferd