Design Container skriver i en melding at de har styrket sitt design- og utviklerteam med ansettelsene av Alicia Harris og og Hilde Bakken. Samtidig melder det strategiske designbyrået at omsetningen deres, som har tatt et slag under koronakrisen, nå har fått farten tilbake, og at de samtidig opplever et økende kundetilfang. 

Byråleder Linn-Cecilie Linnemann forteller at de nå har gleden av å ønske sin senior web-utvikler Harris tilbake til teamet, etter at hun har hatt et kort opphold hos Dekode. 

- Alicia er den andre i år som kommer tilbake til oss etter opphold i et annet byrå. Det ser jeg både som et bevis på det gode arbeidsmiljøet vårt, og at vi har et sterkt fagfokus. Vi er veldig fornøyde med å få Alicia tilbake igjen, og hun er en sterk og allsidig utvikler som både kunder og kollegaer har savnet, sier Linnemann.

Harris selv trekker frem arbeidsmiljøet, med en god kombinasjon av design og utvikling som hovedgrunnen til returen. I tillegg er kollegaene og variasjon på prosjekter et stort pluss.

- Jeg ser frem til å jobbe mer med interaktive nettsider, apper og videreutvikle min egen kompetanse, sier Harris.

- Skilte seg ut i ansettelsesprosessen
Design Container henter også Hilde Bakken fra en stilling som designer i Gjensidige. Hun forteller at selv om det har vært et tøft jobbmarked på grunn av koronakrisen, så søkte hun på stillingen som junior designer i Design Container i håp om å få bredere erfaring. I tillegg ønsket hun å jobbe i et byrå.

- Jeg ser frem til å jobbe med flere sterke merkevarer og jobbe mer digitalt, sier Bakken.

- Hilde går fra kundesiden til byrå, og hun skilte seg ut i ansettelsesprosessen med et modent tankesett og høy arbeidsmoral, i tillegg til selvfølgelig å være en dyktig designer, sier Linnemann om sin nye kollega. 

Les også: Design Container henter fra Norwegian Promotion Group