Sopra Steria henter Anette Grande Urhamar inn som ny leder for Xperience. Urhamar kommer fra konsulentselskapet Ernst & Young (EY) og har tidligere jobbet i både Knowit, Bouvet og Netlife Research.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på alle de viktige oppgavene som venter, men aller først ser jeg frem til å bli kjent med alle mine nye kollegaer, både hos Sopra Steria og våre kunder. Jeg motiveres av å være omgitt av kompetanse, åpenhet, teknologi og kreativitet, og det har vi heldigvis mye av her i Sopra Steria, sier hun.

Grande Urhamar har over 18 års erfaring som både leder og konsulent innen digitalisering, tjenesteinnovasjon og forretningsutvikling.

- Vi jobber i en tid der digitalisering er noe av det viktigste på agendaen for virksomheter i både privat og offentlig sektor og samfunnet vårt som en helhet. I min nye rolle vil jeg få muligheten til å kunne utvikle kundene våre og bidra til at de tar strategisk gode valg for virksomheten sin innen alt fra bærekraftig innovasjon til digital transformasjon, sier Urhamar. 

- Dyktig og erfaren leder
Administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, Kjell Rusti, sier selskapet opplever en stor vekst i etterspørselen innen designdrevet innovasjon.

- Vi er derfor veldig glad for å ansette en såpass dyktig og erfaren leder for området Xperience, sier Rusti. 

Xperience-området i Sopra Steria er i vekst med over 120 teknologientusiaster innen design, teknologi og rådgivning. Rusti mener en sammensetning av disse fagområdene vil bli viktigere fremover.

- Når utviklingstakten går opp, og beslutninger må tas raskere og hyppigere, vil en designdrevet tilnærming og prosess bidra til en god oversikt over hvilke områder virksomheter bør prioritere, sier Rusti. 

Les også: - En liten tekst med stor betydning