Veronica Mike Solheim har de siste to årene jobbet som kreativ freelance i New York. Før det var hun redaktør i Anti. I mars flyttet hun hjem til Oslo, og er nå ansatt som kreativ leder i Natural State.

Solheim forteller at det føles både spennende og riktig å velge Natural State.
 
- Det er utrolig givende å bruke kunnskapen på så viktig arbeid. Det med mening har vært essensielt for meg hele karrieren, og stod øverst på prioriteringslisten da jeg så etter ny fast jobb i sommer, sier hun.
 
- Vet vi skal skape mye bra
Natural State ble nylig medlem av Oslo Metropolitan Area. De er valgt ut til å gjøre merkevare- og utviklingsstrategi for «Bærekrafthuset», initiert av FutureBuilt, Grønn Byggallianse og Norske Arkitekters Landsforbund. Spesialistkontoret leder utviklingen av Nordic Circular Hotspot, et nordisk samarbeidsprosjekt finansiert av Nordic Innovation, som skal utvikle et nytt marked for sirkulær økonomi i Norden.
 
Selv mener Solheim at hun virkelig får bryne seg på viktige problemstillinger hos rådgivingsselskapet:
 
- Enten det handler om å formidle sirkulær økonomi til toppledere, eller utvikling av konsepter som skal styrke et lokalt næringsliv. Jeg har skikkelig trua på teamet og det vi gjør, og vet vi skal skape mye bra sammen i tiden fremover, sier hun.
 
- Funker veldig bra
Rådgivingsselskapet mener deres navn fremdeles er ukjent for mange, men trekker frem prosjekter i porteføljen som har bidratt til norsk stedsutvikling og næringsliv. Her finner man blant annet Oslos internasjonale merkevarestrategi, Tøyen Torg og Norwegian Icons.
 
Felles for prosjektene er fokuset på identitet og «naturlig, bærekraftig verdiskaping», en metode og tilnærming gründer Einar Kleppe Holthe nå vil ta til nye høyder. Han er også grunnlegger av Fuglen og Norwegian Icons, og tidligere daglig leder av Stockfleths.

Holthe kan fortelle at han er veldig begeistret for å ha Solheim med på laget.
 
- Med Mike som kreativ leder ser vi frem til å utvikle flere egne prosjekter, og styrke metoden for helhetlig, bærekraftig utvikling for oppdragsgiverne våre - enten det er for en kommune, et bygg, en næringskjede eller et helt nytt marked, sier han.
 
- Vi har jobbet sammen siden august og har fått testet ut hvordan det funker, og det funker veldig bra, avslutter han.