Bleed har ansatt designer Daniel Bergsnes Nerheim. Han er utdannet på Westedals og har jobbet de siste to årene hos Neue Design Studio.

- Bleed er enkelt og greit et av de beste designbyråene i Norden, og det blir utrolig gøy å få være en del av et miljø som har mye av den samme tilnærmingen til designfaget som jeg selv har. Den konseptuelle og formmessige styrken kombinert med utrolig bra folk var en kombo jeg rett og slett ikke kunne si nei til, sier Nerheim.

Han tiltrådte 1. november og skal allerede være i gang med flere prosjekter innen merkevaredesign og digitale brukeropplevelser.

- Daniel er et kjempetalent som, tross ung alder, har rukket å levere en rekke sterke konsepter og prosjekter. At han i tillegg til kjernekompetansen som designer, er god på motion-design og et hyggelig menneske, gjør at han passer perfekt inn hos oss. Vi er glade for å få Daniel på laget, sier daglig leder i Bleed, Christoffer Nøkleby.