I dag omtaler Kampanje resultatene av Universitetet i Oslos (UiO) omfattende anbudskonkurranse for kommunikasjonstjenester, der hele 33 byråer befant seg i finalen.

Universitetet har kjørt en parallell konkurranse for designbyråer der premien har vært kontrakten om å levere grafiske designtjenester. Rammeavtalen har en anslått verdi på 11 millioner kroner.

Det er Anagram Design og Fete Typer AS som i konkurranse med 12 andre byråer har vunnet kontrakten.

- Et erfarent evalueringsteam fra UiOs kompetansemiljø innen grafisk design har vurderte tilbudene, tilsendte arbeidsprøver og nøkkelpersonellets kompetanse og bredde, sier Asle A.A. Orseth, seniorrådgiver i seksjonen for innkjøp på Universitetet i Oslo.

- Både Anagram Design og Fete Typer skårer svært godt på kompetanse, og bredden i hvilke tjenester de kan tilby har vært viktig for oss. Erfaringen til den enkelte rådgiver hadde også stor betydning for valg av leverandører. I tillegg ble vi imponert over arbeidsprøver fra tidligere prosjekter.

Les også: Her er PR- og reklameanbudet «hele» bransjen har kjempet om - 33 byråer var i finalen

UiO er landets eldste institusjon for forskning og høyere utdanning, og rommer 28.000 studenter og 6.500 ansatte fordelt på omlag 100 institutter og enheter.

- Det er en svært viktig tid UiO er inne i, og vi gleder oss til å jobbe med de. Det er veldig gledelig å vinne frem i et marked preget av tøff konkurranse i en spesiell tid med korona, sier Mette Brekke-Hansen, daglig leder i Fete Typer.