Grid branding gjør sin fjerde nyansettelse i 2020 og henter grafisk designer Stine Strand fra Rethink Studio. Strand har de siste fem årene jobbet med identitetsdesign for en rekke merkevarer innenfor blant annet dagligvare og detalhandel.

- Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som strategisk designer. Grid har en inspirerende tilnærming til branding, der tverrfaglig kompetanse og grundig strategisk arbeid legger til rette for suksesshistorier for kundene, sier Strand.

- Nå gleder jeg meg til å løse spennende utfordringer i teamet med utrolig dyktige kolleger. Grid har veldig mange sterke merkevarer som kunder, som jeg nesten ikke kan vente med å få begynne å få jobbet med, fortsetter hun.

Thomas Joyce, teamleder for design i Grid branding er godt fornøyd med ansettelsen.

- Hun har masse erfaring innenfor de bransjene og kategoriene vi jobber aller mest med, samtidig som hun viser evne til å se helhetlig på merkevarebygging, sier Joyce.

Byråleder Henning Gustavsen i Grid branding sier de vokser både på topp og bunnlinje til tross for koronapandemien.

- Vi har naturligvis merket pandemien, men vi har greid å kompensere redusert aktivitet hos noen kunder med høyere aktivitet hos andre, samt vunnet flere nye. At vi er et merkevare- og designbyrå som kan levere strategi og kreativitet på tvers av flater og kanaler, både analogt, fysisk/romlig og digitalt er en klar styrke, sier Gustavsen.

Grid branding, etablert i 1982, er et norsk partnereid merkevare- og designbyrå. Selskapet har 27 ansatte og omsatte for 34 millioner kroner i 2019. På kundelisten står blant annet Bane NOR, Coop, Q-Meieriene, Kavli og Vy Gruppen.