Design House vokser og henter inn Henrik Tandberg som ny senior designer. Tandberg var med å starte byrået All Tomorrow’s hvor han jobbet som designer i åtte år og var før den tid designer fra Dinamo Design.

- Jeg har fulgt med på Design House i flere år og har lagt godt merke til kvaliteten og de unike identitetene de har laget for flere av Norges sterkeste merkevarer. Jeg er veldig glad for å bli en del av teamet og gleder meg til å tak i mange spennende prosjekter fremover, sier Tandberg.

Daglig leder Ole Rinnan i Design House er godt fornøyd med å få Tandberg med på laget.

- Han har lang erfaring innen pakningsdesign, identitetsdesign og redaksjonell design, og har vunnet en rekke designpriser gjennom flere år. Henrik vil med sin bakgrunn og erfaring tilføre kompetanse som styrker Design House som designfaglig og strategisk partner, sier Rinnan.

Design House er et designbyrå i Oslo som jobber med pakningdesign, visuelle identiteter, konseptutvikling og merkevarestrategi. Selskapet har tolv ansatte og jobber blant annet med kunder som Orkla, Nortura, Mills og Fjordland.

Les også: Tidligere Design House-kollegaer starter eget designbyrå