Designbyrået Bold, som er en del av byrånettverket The North Alliance (NoA), har det siste halvåret jobbet med å lage en ny visuell profil for boligalarmaktøren Homely. Nå er Homelys nye visuelle identitet i mål.

- Vi har spisset merkevaren mot å skulle bli mer folkelig, litt smartere og mer transparent. Identiteten og kommunikasjon spiller på at Homely er enkelt og ærlig, sier Camilla Annie Martinussen, kundeansvarlig og rådgiver i Bold.

Et av grepene har vært å endre bruk av farger forteller merkevaresjef Jens Jørgen Krogsveen i Bold.

- Vi har gått fra å være blå og røde til å bli grønne, hvite og rosa, som et viktig ledd for å kunne ta ønsket posisjon, differensiere oss fra konkurrenter, og bli oppfattet mer humane og digitale, sier Krogsveen.

Homely har blant annet Schibsted på eiersiden, etter at mediekonsernet investerte tolv millioner kroner i selskapet, desember 2019.

Les også: Schibsted kjøper seg inn i boligalarm-selskap

Saken fortsetter etter bilde.

Nytt design:

Her noen av flere uttak på Homelys nye visuelle profil.

- Mer moderne profil 
Markedssjef Kaja Amundsen Tenfjord i Homely er godt fornøyd med den nye grafiske profilen.

- Vi er opptatt av ikke å bli forvekslet med tidligere generasjoner av alarmløsninger som har vært på markedet. Vi har nå en klarere og mer moderne profil som gjenspeiler oss som en aktør med smartere boligalarm, sier markedssjefen.

Merkevaresjef Krogsveen i Bold sier den nye visuelle profilen viser mer personlighet og egenart.

- Samtidig som vi kommuniserer det tekniske og smarte som hele tiden har vært Homelys fundament.

Homely ble startet i 2019 og eies av gründeren Nadir Nalbant og Schibsted.